Bilutleie
San Jose CA
Kollaps
USA // San Jose CA
Endre personlige detaljer

Leiebil San Jose CA: Sixt Bilutleie online

San Jose er en del av et metropolområde der det bor over 7 millioner innbyggere, og dermed er det mange urbane opplevelser som venter på deg her. Med leiebil i San Jose har du frie tøyler til å se mer av USA, blant annet flere nasjonalparker som ligger mot øst og har svært vakkert landskap. Filialen vår er tilrettelagt på San Jose flyplass (SJC), og her vil du få en rask overgang fra offentlig til personlig transport. I vårt utvalg av kjøretøy tilbyr Sixt kategoriene familiebiler til normalbruk, solide 4x4 med ekstra godt veigrep, minibusser med svært god plass eller heftige luksusmodeller du kan slå deg løs med.

 
 • San Jose (USA) int. Flyplass
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:00 - 20:00
  Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • San Jose (USA) int. Flyplass

  Sixt Bilutleie
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:00 - 20:00
  Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi skaffer enkelt en leiebil i San Jose for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i San Jose og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fri kjørelengde er alltid inkludert og vil være godt å ha i USA hvor det er mye fint å se, og med en oppgradering som navigasjonssystem kan du enkelt traversere veinettet i San Jose. Du kan gjerne benytte deg av muligheten for gratis ombooking eller kansellering av bestillingen, og flere gebyrer er inkludert i prisen. Bruk appen til Sixt for å velge en av de tilgjengelige modellene ved utlevering, og vi har flere topp moderne kjøretøy som trolig kan friste.

Hva du kan få med deg med leiebil i San Jose

San Jose har eget barnemuseum midt i sentrum, og derfra er det heller ikke langt til Happy Hollow dyrehage der hele familien kan more seg. Det store kjøpesenteret Westfield Valley Fair er bare ett av de mange shoppingmulighetene i San Jose, og det er mye flott natur som omringer dette byområdet. Kommer du deg ut til kysten, er du sikret en svært spektakulær kjøretur, så det er mange gode grunner til å benytte Sixt bilutleie i San Jose.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service