Bilutleie
Pompano Beach
Kollaps
USA // Pompano Beach
Endre personlige detaljer

Leiebil Pompano Beach: Sixt Bilutleie online

Pompano Beach ligger i det enorme storbyområdet som strekker seg over flere mil fra Miami i sør til West Palm Beach i nord. Med leiebil i Pompano Beach kan du dermed cruise i dette urbane området så mye du vil, og du kan også komme deg til de mest innbydende strandlinjene uten å være avhengig av kollektivtrafikken. I vårt store utvalg kjøretøy kan du velge fritt blant økonomibiler til gunstige priser, familiebiler med god plass til både passasjerer og bagasje, robuste 4x4, minibusser for dere som kanskje reiser til USA i gruppe, eller luksusmodeller som vil gjøre deg til strandkjendis.

 
 • Pompano Beach Sor
  1366 S Federal Hwy
  33062-7209 Pompano Beach

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 15:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Pompano Beach Sor

  Sixt Bilutleie
  1366 S Federal Hwy
  33062-7209 Pompano Beach

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt er det ideelle valget for å leie bil på Pompano Beach

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Pompano Beach og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er air condition installert i de fleste modellene våre siden temperaturene her i det sørlige USA er høye året rundt, og det samme gjelder ubegrenset kjørelengde, som du vil få god bruk for på Pompano Beach. Vi sørger for at flere gebyrer allerede er betalt, og praktiske oppgraderinger som GPS er lurt å ha i metropolområdet som Pompano Beach er en del av. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Pompano Beach

Det kryr av severdigheter og attraksjoner på Pompano Beach og nærliggende områder, for eksempel Butterfly World litt mot nordvest samt flere golfbaner. Langs kysten er det mil på mil med strandlinje du kan boltre deg på, og det er også mange restauranter der du kan nyte et måltid etter en dag på stranden. Mot sør ligger Fort Lauderdale og Miami, så her er det mange fristelser med eget kjøretøy fra Sixt bilutleie på Pompano Beach.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service