Bilutleie
Phoenix
Kollaps
USA // Phoenix
Endre personlige detaljer

Leiebil Phoenix: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Phoenix tilbyr leiebiler for alle behov, enten du er fastboende og trenger en ekstra bil, er forretningsreisende, eller om du er på ferie i USA med familie eller venner. Våre leiebilkategorier strekker seg fra biler i luksusklassen for forretningsreisen til stasjonsvogner med ekstra god plass for barnefamilier. Her kan du også få tilpasset leiebilen med ekstratjenester som barneseter, GPS og fri kjørelengde, slik at du har det du trenger mens du befinner deg i byen. Du kan hente leiebilen din på et av våre utleiekontorer, enten du ankommer byen med tog til Metrocenter Transit Station eller med fly på Phoenix Sky Harbour internasjonale lufthavn.

 
 • Phoenix Sky Harbor Flyplass
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Phoenix Sky Harbor Flyplass

  Sixt Bilutleie
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Phoenix

Våre leiebiltjenester er alltid tilgjengelige via våre nettsider, slik at du kan bestille en leiebil i Phoenix i ønsket leiebilkategori. Beveg musepekeren over bildene for mer informasjon. Vi kan ikke garantere en spesifikk leiebilmodell, men dersom du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss online eller snakke med en av våre dyktige medarbeider ved ankomst. På den måten kan vi skreddersy en leiebilavtale til deg mens du oppholder deg i Phoenix.

Leiebil i Phoenix fra Sixt

Phoenix i delstaten Arizona i USA har en mengde opplevelser å by på, spesielt dersom du tar deg rundt på egen hånd i en leiebil fra Sixt bilutleie i Phoenix. Med flyplassen som utgangspunkt er det tilbud for alle personligheter, enten du er kunst- og kulturinteressert, historieinteressert eller er på tur med familien. Hovedfartsårene Interstate 10 og Interstate 17 går gjennom byen. Det gjør det enkelt å komme seg videre til andre deler av USA. Når du er i Phoenix bør du ikke gå glipp av opplevelsen over alle opplevelser: Grand Canyon. Det fantastiske landskapet slår pusten ut av de fleste. Indianerkulturen bør også oppleves, og den beste måten å gjøre det på, er å ta en kjøretur gjennom Arizona. For kunstinteresserte er Phoenix Art Museum aktuelt å besøke, og for barnefamiliene kan Phoenix Zoo skilte med hele 1200 dyrearter.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service