Bilutleie
New Jersey
Kollaps
USA // New Jersey
Endre personlige detaljer

Leiebil New Jersey: Sixt Bilutleie online

Enten du ankommer New Jersey, USA, via New York eller med fly til Newark Liberty International Airport, kan du finne leiebil i New Jersey som passer dine behov. Vi kan tilby bilmodeller innenfor den bilkategorien du ønsker, for eksempel kabriolet, luksusbil, SUV eller stasjonsvogn. Vi har også en rekke tilgjengelige ekstratjenester som kan ordnes ved bestilling, blant annet GPS, ekstra forsikring og egen sjåfør. En leiebil fra Sixt gjør oppholdet behagelig og trygt, og du har frihet til å få så mye som mulig ut av oppholdet.

 
 • Newark EWR Flyplass

  Sixt Bilutleie
  134 Lindbergh Rd, AirTrain P3
  07114 Newark

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Newark SIXT+ only

  Sixt Bilutleie
  1 Gateway Center Suite 2600
  07102-5323 Newark

  Ma. - Fr.14:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i New Jersey

Beveg musepekeren over bildene ovenfor for å få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i New Jersey. Du kan selvsagt bestille alle våre tjenester online, og leiebilen du ønsker vil stå klar på vårt utleiekontor ved ankomst. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere et spesifikk bilmodell, men bare innenfor ønsket kategori. Hvis du har spørsmål om våre tjenester, kan du kontakte oss via våre nettsider eller snakke med våre medarbeidere ved ankomst.

Opplev New Jersey med Sixt

New Jersey er den minste delstaten på østkysten av USA, og grenser blant annet til New York. Her finner du en mengde attraksjoner, severdigheter og opplevelser, og en leiebil i New Jersey fra Sixt er nesten en nødvendighet for å få med deg alt du ønsker i området. Med utgangspunkt i Newark, som er en av verdens tettest befolkede byer, har du alt du ønsker deg innen rekkevidde når du kjører leiebil fra Sixt bilutleie i New Jersey. Her har du yrende uteliv, fornøyelsesparker, topp restauranter og badestrender en kort kjøretur unna. Også kulturinteressen kan dyrkes i stort monn. Besøk gjerne Cape May Beaches for den optimale strandopplevelsen, kjør til Princeton University Art Museum for å se flott kunst og arkitektur, og ta med barna på spennende karusellturer i Moreys Piers and Beachfront Water Parks. Det eneste du kanskje ikke har nok av, er tid, for her er det mye å oppleve.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service