Bilutleie
Minnesota
Kollaps
USA // Minnesota
Endre personlige detaljer

Leiebil Minnesota: Sixt Bilutleie online

Minnesota ligger midt i det nordlige USA, og mye av befolkningen stammer fra Skandinavia og Tyskland. Minneapolis er statens største by og hovedstad, med Mississippi rennende rett gjennom. Den er en av USAs mest velstående stater, derfor er det et godt preparert veinett som passer perfekt for en leiebilferie. Noen av grunnene til å velge Sixt som leiebilleverandør i Minnesota er vår førsteklasses kundeservice og oppgraderte bilpark, og vi har kategorier for stort sett enhver anledning. Familiebiler, økonomibiler og luksusbiler finnes i vårt sortiment, og dermed har vi garantert en modell for din smak.

 
 • Minneapolis St. Paul Flyplass
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Minneapolis St. Paul Flyplass

  Sixt Bilutleie
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Minnesota?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Minnesota og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden de fleste av USAs stater er av betydelig størrelse, er det svært nyttig med ubegrenset kjørelengde, som kommer med alle våre modeller. Du kan alltid velge ekstragoder som GPS og ekstra sjåfør, slik at leiebilen står klar til bruk akkurat slik du vil ha den. Har du smarttelefon, kan du benytte deg av vår app som lar deg velge modell ved utlevering.

Hva du kan oppleve med leiebil i Minnesota

Minnesota er kjent som «landet med 10 000 innsjøer», og med leiebil kan du oppleve mange av dem på kort tid. Siden vi har vår stasjon på Minneapolis flyplass, kommer du garantert til å bruke mye tid i denne flotte byen. Like sør for byen finner du landets største kjøpesenter, som er så stort at det til og med er plass til en egen fornøyelsespark. Deretter bærer det videre til St. Paul, tvillingbyen som også har mengder av opplevelser, for eksempel Como Park Zoo, som tiltrekker seg nesten 2 millioner besøkende årlig. Sixt bilutleie i Minnesota vil gi deg mange spennende opplevelser underveis.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service