Bilutleie
Minneapolis, MN
Kollaps
USA // Minneapolis, MN
Endre personlige detaljer

Leiebil Minneapolis, MN: Sixt Bilutleie online

Minneapolis i Minnesota er en svært innholdsrik by og det nest viktigste økonomiske senteret i den midtvestre delen av USA. Sammen med St. Paul utgjør dette et storbyområde med rundt 3,5 millioner innbyggere, så det er mengder av severdigheter å få med seg her. Stasjonen vår for bilutleie i Minneapolis i Minnesota ligger på flyplassen (MSP), som tross størrelsen lar deg finne fort frem til skranken vår og våre imøtekommende medarbeidere. I sortimentet til Sixt finner du et stort utvalg kjøretøykategorier, som sedan og stasjonvogn for vanlig bruk, solide 4x4 som ligger ekstra godt på veien, eller minibusser med opptil 15 seter så det blir plass til alle.

 
 • Minneapolis St. Paul Flyplass
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Minneapolis St. Paul Flyplass

  Sixt Bilutleie
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi ordner med leiebil i Minneapolis i Minnesota for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for leiebiler i Minneapolis i Minnesota og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi sørger for at flere gebyrer er medberegnet i prisen så du slipper uønskede ekstrautgifter, og ubegrenset kjørelengde gjør at du kan traversere hele veinettet i Minneapolis og omegn. Prøv gjerne også oppgraderinger som navigasjonssystem som vil bli helt uvurderlig i denne millionbyen, og ekstra førertillatelse gjør at du slipper å kjøre alle strekningene på egen hånd. Bruk appen vår ved ankomst, så kan du velge eksakt modell ved utlevering.

Hva du kan få med deg med leiebil i Minneapolis i Minnesota

Dersom du liker kunst, kan du kjøre til Minneapolis skulpturpark der det er mye spesielt på utstilling, og for den forretningsreisende ligger Minneapolis Convention Center bare noen kvartaler unna. Den som liker shopping, bør komme seg litt sørover til Mall of America, som er det største kjøpesenteret i USA med over 500 butikker. Mississippi renner gjennom byen, og du vil se mange fine grøntområder langs elvebredden. Sixt bilutleie i Minneapolis i Minnesota er klar til dyst.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service