Bilutleie
Maui
Kollaps
USA // Maui
Endre personlige detaljer

Leiebil Maui: Sixt Bilutleie online

Hawaii består av mange øyer, og Maui kan skilte med å være øya for deg som vil ha en litt mer tilbaketrukket ferie. Det er nemlig ingen store byer på Maui, derimot er det mye vakkert landskap og naturlige severdigheter du kan få med deg med kjøretøyet du får utlevert av oss. Sixt bilutleie på Maui har i utvalget sitt kategoriene minibusser for gruppereisende, sedan og stasjonsvogn for familien, firehjulstrekkere som tar seg frem overalt, førsteklasses premium-biler, eller kanskje en smekker kabriolet kunne være noe? Gratis ombooking og kansellering kan ordnes etter avtale. Det er med andre ord helt problemfritt å leie bil på Maui.

 
 • Maui Kahului Flyplass

  Sixt Bilutleie
  101 Airport Road
  96732-2358 Kahului

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Maui SIXT+ only

  Sixt Bilutleie
  410 Koloa Street
  96732-2478 Kahului

  Ma. - Sø.14:00 - 17:00
  Helligdag14:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du leier bil på Maui

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie på Maui og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan booke hos oss på forhånd eller møte opp uten avtale, og våre smilende ansatte vil sørge for at du er i gode hender. Alle kundene våre vil være godt forsikret siden vi vet å verdsette en trygg kjøreopplevelse, og med ubegrenset kjørelengde alltid inkludert er hele Maui åpen for utforsking. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For ytterligere behov har Sixt mange praktiske tilleggstjenester å tilby.

Hva du kan oppleve med leiebil på Maui

Både mot øst og vest på Maui kan du komme nært innpå to av de fineste skogsreservatene i hele USA, og med ditt eget kjøretøy bestemmer du selv når du vil komme deg dit. På strendene kan du både nyte slaraffenlivet eller drive med vannsporter. Du kan også ta en rundtur på Maui for å få oversikten. Det er også en rekke fjellturer du kan foreta deg for å nyte utsikten over havet og øya. Dermed skal alt være klart for å leie bil på Maui.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service