Bilutleie
Kahului
Kollaps
USA // Kahului
Endre personlige detaljer

Leiebil Kahului: Sixt Bilutleie online

Maui er en øy med et variert og vakkert landskap, og vår stasjon for bilutleie i Kahului ligger sentralt plassert. Herfra er det nemlig kort avstand til både slettelandskap og fjell, og det finnes ingen enklere måte å oppdage alt på enn med sitt eget kjøretøy. I utvalget vårt tilbyr vi familiebiler for allmenn bruk, stilige SUV-er, kabrioleter du stolt kan vise frem, minibusser med god plass til alt og alle, eller premium-biler av høyere kvalitet. Hos Sixt kan du levere bilen tilbake etter avtale til en hvilken som helst tid, og det er ingen irriterende ekstragebyrer som vil dukke opp. Du vil kunne nyte Maui fra sin beste side med leiebil i Kahului.

 
 • Maui Kahului Flyplass

  Sixt Bilutleie
  101 Airport Road
  96732-2358 Kahului

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Maui SIXT+ only

  Sixt Bilutleie
  410 Koloa Street
  96732-2478 Kahului

  Ma. - Sø.14:00 - 17:00
  Helligdag14:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi gjør det enkelt å leie bil i Kahului

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kahului og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden sikkerhet står høyt i kurs hos oss, kan du trygt kjøre rundt i USA sitt øyparadis med en godt forsikret leiebil. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ubegrenset kjørelengde vil du helt sikkert få fullt utbytte av her hvor det er så mye å oppdage, og fine tilleggstjenester kan skaffes for en billig penge.

Hold deg travelt opptatt med leiebil i Kahului

Maui er en utrolig spennende øy, men det er også mange severdigheter rett i nærheten av flyplassen og byen Kahului selv. For den som liker dyreliv ligger Kanaha Pond bare noen minutters kjøring fra stasjonen vår, hvor du har god mulighet til å se på vadefugler i fine omgivelser. Kanaha Beach Park er strandområdet til Kahului by og tilbyr mange vannbaserte aktiviteter, og i Maui kultursenter er det mange smakebiter av lokalt kulturliv å oppleve. Sixt ser frem til å forsyne deg med en leiebil i Kahului slik at du kan nyte USA sin mest eksotiske stat!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service