Bilutleie i Indiana

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Indiana

Sixt skaffer en leiebil i Indiana for deg

Sixt skaffer en leiebil i Indiana for deg

Indiana har en god plassering i det sentrale USA, og her er det vakkert grønt landskap og relativt kort avstand til flere kjente byer. Vår stasjon for bilutleie i Indiana ligger i Indianapolis, som er en millionby med mange opplevelser som venter på deg. Sixt er en av de største leiebiltilbyderne på markedet, og siden bilflåten vår oppgraderes flere ganger årlig, vil du sjelden få problemer mens du kjører rundt. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy for enhver smak, som familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler til fine priser, 4x4 som passer bra til oppdagelsesturer, minibusser eller premiummodeller.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Indiana og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan nyte ubegrenset kjørelengde med de fleste modellene våre siden det er ypperlige forhold for roadtrips i Indiana, og det er lett booke om eller kansellere før du henter bilen uten at det koster noe ekstra. Blant noen av tilleggstjenestene vi tilbyr her, er GPS så du slipper kartlesing og fri passering gjennom bomstasjoner. Bruk gjerne smartelefonen din for å laste ned appen vår, da kan du nemlig velge eksakt modell ved utlevering.
Hva du kan se og gjøre med leiebil i Indiana

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Indiana

Når du starter på leiebiloppholdet ditt i Indianapolis, har du mengder av attraksjoner å velge mellom. Indianapolis Zoo, massevis av museer og golfbaner er noen av dem, og Garfield Park er en av de tallrike grøntområdene i byen. I sentrum ligger også Indiana Convention Center dersom du er her for business, og skal du ut på langtur, kan du lett komme deg til byer som Chicago og Columbus. Rundt en times kjøring fra Indianapolis finner du det store villmarksområdet Brown County State Park der det er mye fint å se. Sixt bilutleie i Indiana er en god startbase for ditt opphold i USA.
Show more
Greit å vite når du leier i Indiana
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Indiana?
For å leie en bil med SIXT ved Indiana må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Indiana.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Indiana?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Indiana. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Indiana

Hva trenger jeg for å leie en bil i Indiana?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Indiana?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Indiana?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?