Bilutleie i Hollywood CA

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Hollywood CA

Hvordan du skaffer leiebi i Hollywood, CA

Hvordan du skaffer leiebi i Hollywood, CA

Hollywood trenger vel knapt noen introduksjon, siden navnet er viden kjent verden over for sin filmindustri og rikmannsliv. Vi har flere stasjoner i området, og selvfølgelig på Los Angeles flyplass (LAX), som mottar mange millioner reisende årlig. Kanskje du vil spandere en luksusmodell på deg selv så du kan føle deg som en av filmstjernene i området? Ellers byr vi på kompaktbiler til rimeligere priser, og i utvalget av kjøretøy finner du også sedaner og stasjonsvogner, romslige minibusser og 4x4 som er som skapt for det kuperte terrenget her.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Hollywood i California og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har ordnet det slik at en rekke gebyrer er medberegnet i prisen, og du kan som vanlig få kostnadsfri ombooking eller kansellering av bestillingen når du betaler først ved henting. Har du smarttelefon, kan du få velge en eksakt bilmodell ved utlevering. Kanskje Chevrolet Corvette Convertible eller Jaguar F-Type Convertible er en av de tilgjengelige modellene. Prøv gjerne også oppgraderinger som GPS for enkel navigasjon, eller bestill barnesete til minstemann.
Mye å få med seg med leiebil i Hollywood CA

Mye å få med seg med leiebil i Hollywood CA

Hollywood i California har grønne åssider med digre villaer mot nord, og Los Angeles sentrum er det nest største bysenteret i USA mot sør. Dermed er det mye spennende å se, hvor du enn snur deg. Du kan ta kjøretøyet ditt til Holocaust-museet og Los Angeles kunstmuseum som ligger sørvest i Hollywood, og mot nord ligger byens dyrehage som passer fint for familien. I sentrum av Los Angeles finner du alt hva hjertet kan begjære av shoppingmuligheter, og langs kysten finner du det heftigste strandlivet i USA. Sixt bilutleie i Hollywood i California er den ideelle transportløsningen her.
Show more
Greit å vite når du leier i Hollywood CA
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Hollywood CA?
For å leie en bil med SIXT ved Hollywood CA må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hollywood CA.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Hollywood CA?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Hollywood CA. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 11834 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Hollywood CA

Hva trenger jeg for å leie en bil i Hollywood CA?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Hollywood CA?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Hollywood CA?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?