Bilutleie i Georgia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Georgia

Leiebiltjenester fra Sixt i Georgia

Leiebiltjenester fra Sixt i Georgia

Georgia er en spennende delstat sør i USA. Kjente byer i staten er blant annet Atlanta, Augusta og Savannah. Den beste måten å oppleve delstaten på er å bestille leiebil i Georgia fra Sixt. Du kan hente bilen din fra en av de mange stasjonene vi har i delstaten, for eksempel Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL), og velge den bilen som passer deg best blant et stort utvalg av bilkategorier. Ønsker du for eksempel en romslig stasjonsvogn, sporty personbil, spennende kabriolet eller en kraftig 4x4? Din leiebil i Georgia vil alltid møte dine behov, uansett om du ønsker å kjøre maks komfort i en luksus-bil eller ønsker et gunstigere alternativ fra økonomi-klassen.Dersom du klikker på linkene ovenfor kan du se hvilke leiebilkategorier som er tilgjengelige fra våre stasjoner for bilutleie i Georgia. Vi sørger for at du får den kategorien du har forhåndsbestilt, men vi kan ikke love deg en bestemt bilmodell. På våre nettsider kan du beregne priser og bestille leiebilen over nettet. Du kan også legge til eventuelle ekstratjenester som ekstra sjåfør eller tilleggsutstyr som barnesete og GPS. Sixt ønsker å tilrettelegge slik at din leiebil får deg til å føle deg som hjemme.
Opplev det sørlige USA med leiebil fra Sixt

Opplev det sørlige USA med leiebil fra Sixt

Georgia er en av de mest populære delstatene for turister i USA, både på grunn av den nydelige og varierte naturen, og den spennende historien til staten. Du kan oppleve alt dette helt enkelt med en leiebil i Georgia, men det er viktig å huske at avstandene er store og at du derfor kommer til å tilbringe mye tid i bilen for å oppleve alt. Da er det viktig at leiebilen er komfortabel. Du kan kjøre rundt og se store flotte villaer fra før borgerkrigen, særlig på Jekyll Island som var boltreplass for de rike på 1920-tallet. I hovedstaden Atlanta kan du besøke akvariet eller lære historie om borgerrettigheter sett fra synsvinkelen til Martin Luther King Jr. sitt hovedkvarter. Med Sixt bilutleie i i Georgia er det bare lengden på ferien og fantasien som setter stopper for hvor mye du kan oppleve.
Show more
Greit å vite når du leier i Georgia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Georgia?
For å leie en bil med SIXT ved Georgia må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Georgia.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Georgia?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Georgia. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Georgia

Hva trenger jeg for å leie en bil i Georgia?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Georgia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Georgia?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Georgia

Vis mer