Bilutleie i Denver

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Denver

Leiebiltjenester fra Sixt i Denver

Leiebiltjenester fra Sixt i Denver

I Colorados hovedstad Denver møtes fjellene fra Rocky Mountains og de flate slettene fra midtvesten. Her kan du finne svært variert landskap og også nyte storbylivet. I utvalget vårt av leiebiler fra Sixt i Denver finner du for eksempel familiebiler som passer glimrende når du skal besøke museer og shoppingsentre. Videre tilbyr vi meget robuste 4x4 som kan forsere veiene og landskapet i Rocky Mountains uten problemer, pluss premium-modeller for den kresne. Minibusser finnes også for gruppereisende, og uansett hvilken kategori du velger er ubegrenset kjørelengde inkludert. Sixt bilutleie i Denver er dermed det komplette valget for deg som skal til USA.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Denver og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vår stasjon ligger praktisk plassert på Denvers store flyplass hvor det bare er å følge skiltingen, og de kunnskapsrike medarbeiderne våre vil yte deg førsteklasses service. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Air condition er installert i alle modellene våre, siden været fort kan skifte i fjellområdene. Ekstratjenester som barnesete til minsten og internett i bilen er også tilgjengelig.
Dra på oppdagelsesferd med Sixt bilutleie i Denver

Dra på oppdagelsesferd med Sixt bilutleie i Denver

Det ligger enorme fjellområder rett vest for Denver, og du kan bruke kjøretøyet ditt til for eksempel å komme deg helt opp til Mount Evans, nesten 900 meter over havet. Derfra er det praktfull utsikt du kan nyte, og det er også mange nasjonalparker i nærområdet. Denver har også sin egen dyrehage hvor hele familien kan more seg, og en botanisk hage med mye vakker natur du kan beundre. USA har eksepsjonelt mange muligheter, og med leiebil fra Sixt i Denver får du nyte alt på en komfortabel og praktisk måte.
Show more
Greit å vite når du leier i Denver
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Denver?
For å leie en bil med SIXT ved Denver må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Denver.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Denver?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Denver. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 7305 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Denver

Hva trenger jeg for å leie en bil i Denver?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Denver?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Denver?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?