Bilutleie
Brooklyn NY
Kollaps
USA // Brooklyn NY
Endre personlige detaljer

Leiebil Brooklyn NY: Sixt Bilutleie online

New York består av flere bydeler, og Brooklyn NY er en av dem som fortjener din oppmerksomhet. Med Sixt bilutleie i Brooklyn NY har du tilgang til mange opplevelser, og du vil spare tid og ofte penger på å velge oss. Vi har et utvalg av kjøretøy som passer både for alenereisende og familier, og det skal godt gjøres å matche prisene våre. Velg fritt blant kategoriene SUV-er så det blir godt med plass og framkommelighet, brukervennlige familiebiler, og luksuriøse sportsbiler. Som prikken over i-en er det premiumkvalitet på alle modellene våre. Dette betyr få problemer og en behagelig kjøretur under besøket ditt her i USA.

 
 • New York City Battery Park
  20 Morris Street
  10006-2901 Manhattan, New York

  Ma. - To.07:00 - 18:00
  Fr.07:00 - 19:00
  Lø. - Sø.07:00 - 15:00
  Helligdag07:00 - 15:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • New York City Battery Park

  Sixt Bilutleie
  20 Morris Street
  10006-2901 Manhattan, New York

  Ma. - To.07:00 - 18:00
  Fr.07:00 - 19:00
  Lø. - Sø.07:00 - 15:00
  Helligdag07:00 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi gjør det enkelt å leie bil i Brooklyn NY

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Brooklyn NY og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har mange ekstragoder tilgjengelige, for eksempel ekstra forsikringer og navigasjonssystem, så du slipper kartlesing og det blir lettere for deg å kjøre rundt i USAs største bysentrum. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det er også smart å ha gratis ombooking av bestillingen i bakhånd hvis noe uventet skulle skje.

Storbyen ligger åpen for deg med leiebil fra Sixt

Fra flere steder i Brooklyn NY har du nydelig utsikt mot skyskraperjungelen som utgjør Manhattan, og en kjøretur over den ærverdige Brooklynbrua anbefales sterkt. De to store parkene Prospect Park og Greenwood er grøntarealer hvor du kan nyte ro og fred, og det er flust av gode spisesteder her. Brooklyn NY ligger på Long Island som er full av badedestinasjoner, spesielt Montauk som ligger helt ytterst på øya mot nordøst. Det er også lett å komme seg til bydelen Queens, så store deler av byen er tilgjengelig med leiebil fra Sixt i Brooklyn NY.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service