Bilutleie
Boca Raton
Kollaps
USA // Boca Raton
Endre personlige detaljer

Leiebil Boca Raton: Sixt Bilutleie online

Boca Raton er en del av det kjempestore metropolområdet som strekker seg mange mil fra Miami til West Palm Beach, og med leiebil i Boca Raton kan du på best mulig måte få sett alt som kan oppleves her. Takket være vår ekspresskranke tar det ikke lang tid før du kan sette deg bak rattet, og våre serviceinnstilte ansatte vil ta deg varmt imot ved ankomst. Her kan du velge fritt blant et stort utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til normalt bruk, økonomibiler til fine priser, robuste firehjulstrekkere, minibusser med hele 15 seter eller luksusbiler for deg som virkelig vil slå deg løs.

 
 • Boca Raton nærheten MiznerPark
  279 North Federal Highway
  33432-3923 Boca Raton

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Boca Raton nærheten MiznerPark

  Sixt Bilutleie
  279 North Federal Highway
  33432-3923 Boca Raton

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

La oss ordne med leiebil i Boca Raton for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Boca Raton og ekstratjenestene som er tilgjengeligee. Det er air condition installert i våre aller fleste modeller siden temperaturene er høye året rundt, og flere gebyrer er allerede betalt av oss. Vi tilbyr mulighet for gebyrfri ombooking eller kansellering av bestillingen før henting, og nyttige oppgraderinger som ekstra førertillatelse og navigasjonssystem er smart å ha i storbyområdene i USA. Med smarttelefon kan du også bruke appen vår til å velge deg en eksakt modell blant bilene som er tilgjengelige ved utlevering.

Mye å oppleve med leiebil i Boca Raton

Det kommer mange reisende til Boca Raton hvert år, og det er også mange fornøyelsesparker i dette metropolområdet. For deg som liker golf, er det også en rekke golfbaner i både landlige og urbane omgivelser, samt mange naturparker for deg som vil se noe av landskapet i denne delen av USA. En fin dagsreise vi anbefaler, er en tur sørover fra Boca Raton til Florida Keys, som nesten vil gi deg følelse av å kjøre langt utover på havet. Sixt bilutleie i Boca Raton venter på ditt oppmøte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service