Bilutleie i Aspen CO

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Aspen CO

Gjør turen komplett med leiebil i Aspen (CO)

Gjør turen komplett med leiebil i Aspen (CO)

Aspen er stedet for deg som elsker skisport og som vil oppleve spektakulære naturopplevelser i USA! Den lille byen Aspen ligger i Colorado ved fjellkjeden Rocky Mountains, og med leiebil i Aspen kan du enkelt komme deg mellom de ulike skianleggene. Sixt bilutleie sørger for at du kan utnytte dette området til fulle og vi tilbyr alltid rimelige priser på kjøretøyene våre. Vi har et stort utvalg av praktiske kompaktbiler og stasjonsvogner med plass til hele familien. Vi tilbyr også SUV med firehjulstrekk for den mer eventyrlystne, slik at du kommer deg trygt frem uansett hvor reisen tar deg. Sixt sørger for at du får en sikker og komfortabel transport i dette herlige fjellområdet i USA.Sixt bilutleie i Aspen tilbyr flere tilleggstjenester slik at du kan skreddersy oppholdet ditt. Hvis du trenger ekstrautstyr som barneseter, ekstra sjåfør og GPS, ordner vi selvfølgelig dette for et lite ekstragebyr. Du har alltid gratis ombooking og kansellering inkludert i prisen, i tillegg til forsikring slik at du kan føle deg trygg når du er ute på veien. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Opplev mer med leiebil i Aspen, Colorado

Opplev mer med leiebil i Aspen, Colorado

Aspen er en av de mest populære skidestinasjonene i USA, men denne fjellbyen har også mye annet å tilby. Her er det naturen som spiller hovedrollen, og både rafting, klatring, sykling og golf er populære aktiviteter. I Aspen sentrum finnes det også utallige kunstgallerier, restauranter og eksklusive butikker. Bilutleie i Aspen gjør det også mulig å besøke kjente vinterdestinasjoner som fjellområdet Aspen Snowmass, der du både kan gå langrenn og spenne på deg snøbrettet. Andre populære aktiviteter er hesteridning, kanopadling og fjellturer på de mange stiene i distriktet. Her kan man virkelig nyte naturen til fulle - sommer som vinter!
Show more
Greit å vite når du leier i Aspen CO
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Aspen CO?
For å leie en bil med SIXT ved Aspen CO må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Aspen CO.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Aspen CO?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Aspen CO. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 274 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Aspen CO

Hva trenger jeg for å leie en bil i Aspen CO?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Aspen CO?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Aspen CO?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Aspen CO

Vis mer