Bilutleie
Arizona
Kollaps
USA // Arizona
Endre personlige detaljer

Leiebil Arizona: Sixt Bilutleie online

Arizona er delstaten i USA som huser de velkjente byene Phoenix, Tucson og Scottsdale. Det er en spennende ørkendelstat som bare bør oppleves på din neste Amerikatur. Den enkleste måten å komme seg rundt i staten på, er å bestille Sixt bilutleie i Arizona. Du kan velge leiebil fra et stort utvalg bilmodeller og bilkategorier, for eksempel en kraftig luksus-sportsbil som en kabriolet eller en økonomi-stasjonsvogn. Du kan også velge biler som en vanlig personbil, 4x4 eller en minibuss, vi i Sixt har alltid en leiebil som passer for deg. Ved å ha en leiebil i Arizona kan man enkelt oppleve de beste attraksjonene delstaten har å by på.

 
 • Phoenix Sky Harbor Flyplass
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Phoenix Sky Harbor Flyplass

  Sixt Bilutleie
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Arizona

Over her kan du lese mer om hvilke leiebilstasjoner, leiebilkategorier og ekstra leiebiltjenester som er tilgjengelig når du skal bestille leiebil i Arizona. Det er mulig å bestille blant annet GPS, barnesete og ekstra kjørelengde til din leiebil. Du kan også beregne priser på leiebilen din og bestille leiebil over internett. Vi garanterer alltid at bilen du får er av den kategorien du valgte, men vi kan ikke garantere for bestemte modeller.

Kjøretur i Arizona med Sixt

Når man reiser til Arizona lander man vanligvis på Phoenix Sky Harbor International Airport. På flyplassen finnes det en Sixt-stasjon for bilutleie i Arizona slik at man enkelt kan komme seg inn til sentrum av Phoenix eller kjøre til destinasjonen. Med en leiebil kan man enkelt se den viktigste og mest spektakulære attraksjonen i delstaten, nemlig Grand Canyon. Som turist må man se det naturlige underverket, beskue de nydelige utsiktene og gå seg en tur langs de bratte skrentene. Når man har sett seg mett på Grand Canyon kan man ta en tur tilbake i tid til ville vesten i byen Prescott. Der kan man oppleve en klassisk saloon, se en ordentlig rodeo og ri på hester i ørkenområder. Ved å bestille en leiebil i Arizona gjør du transportetappen mye lettere og du kan nyte ferieturen i USA på best mulig måte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service