Bilutleie
Montevideo
Kollaps
Uruguay // Montevideo
Endre personlige detaljer

Leiebil Montevideo: Sixt Bilutleie online

Montevideo er Uruguays hovedstad og har et innbyggertall på omtrent 1,4 millioner. Byen regnes for å ha Sør-Amerikas høyeste levestandard, og er en ren og pen by med høflig befolkning som det er en fryd å oppleve. Her finner du blant annet en lang strand som er svært populær blant badeentusiaster og et yrende nattliv når mørket senker seg. Med leiebil i Montevideo slipper du å være avhengig av kollektivtrafikkens ruter og tider. Hos Sixt bilutleie i Montevideo kan du velge blant familiebiler som SUV og sedan, varebiler med svært god plass, eller du kan unne deg selv en helt spesiell opplevelse med en cabriolet eller sportsbil.

 
 • Montevideo Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta IB y Cno de los Horneros
  14000 Canelones

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Montevideo

  Sixt Bilutleie
  Piedras 709
  11000 Montevideo

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Montevideo?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Montevideo og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Du kan foreta oppdagelsesturer i hele det kompakte landet med ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige av våre modeller, og air condition blir hyppig brukt av våre kunder. Andre praktiske tilleggsgoder kan alltid skaffes på våre nettsider, og inn- og utlevering kan du gjøre når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Montevideo

Kjør til Palacio Silvo som er en nesten 100 meter høy bygning og som i flere tiår var kontinentets høyeste. Parque Batlle er en diger park midt i byen som inneholder mye interessant, og foruten en variert flora og fauna finner du også flere monumenter og byens fotballstadion her. Parque Prado har sin egen botaniske hage og rosehage. På kveldstid anbefales det å ta turen gatelangs for å finne en fristende restaurant som du kan avlegge et besøk. Sixt bilutleie i Montevideo lar deg se det beste av Uruguays hovedstad.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service