Bilutleie
Debrecen
Kollaps
Ungarn // Debrecen
Endre personlige detaljer

Leiebil Debrecen: Sixt Bilutleie online

Debrecen er Ungarns nest største by med omtrent 200 000 innbyggere. Om sommeren er byen spesielt livlig med mange gatefestivaler der du kan oppleve musikk og moro, og om kvelden kan du ta en tur på en av de mange barene i gamlebyen der du kan nyte en deilig drink og en helt unik atmosfære. Debrecen ligger bare vel 2 timers kjøring unna Budapest, og dermed åpner det seg et hav av muligheter når du disponerer leiebil i Debrecen. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler, bensingjerrige økonomibiler, minibusser med ekstra god plass eller skjemme deg selv bort med en luksusmodell. Velkommen til Sixt bilutleie i Debrecen!

 
 • Debrecen Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Mikepércsi út
  4030 Debrecen

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Debrecen?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Debrecen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Bruk våre oversiktlige nettsider for å skreddersy leiebilen til ditt reiseformål i Ungarn, her kan du nemlig velge oppgraderinger som GPS og ekstra forsikringer, mens air condition alltid kommer inkludert. Våre blide ansatte vil ta deg hjertelig imot og geleide deg til stedet hvor kjøretøyet venter på deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Debrecen

Den gylne kirken er et must for alle besøkende. Du kan beundre det storslåtte interiøret og ta turen opp i kirketårnet og se landets største klokke, samtidig som du kan nyte den flotte utsikten. Debrecen kan friste med mange museer som du kan forflytte deg mellom med leiebilen, med Déri museum som det mest besøkte. Nord for sentrum finner du den store byparken med flere attraksjoner og rekreasjonsmuligheter. Kjør til Aquaticum der hele familien kan oppleve våt moro i vannparken, og der det også finnes termiske kilder. Sixt bilutleie i Debrecen lar deg se det beste av byen.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service