Bilutleie
Würzburg
Kollaps
Tyskland // Würzburg
Endre personlige detaljer

Leiebil i Würzburg: Sixt Bilutleie Online

Du bør velge Sixt bilutleie i Würzburg dersom du er ute etter de beste tilbudene og problemfrie kjøretøy. Vi er en av de største forhandlerne i bransjen og plasserer alltid våre stasjoner på sentrale beliggenheter. I vår bilpark byr vi på sedan og stasjonsvogn som passer til de fleste formål, romslige SUV-modeller, minibusser og lekre luksusmodeller. Straks du har valgt deg leiebil, har du allerede sikret deg nyttige ekstragoder som tredjepartsforsikring og air condition som gjør kjøreturen trygg og komfortabel. Gratis ombooking er også kjekt å ha dersom det blir endring i planene.

 
 • Würzburg Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Bahnhofplatz 4
  97070 Würzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Würzburg

  Sixt Bilutleie
  Nuernberger Str. 72
  97076 Würzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Würzburg?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Würzburg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ekstra sjåfør og navigasjonssystem er noen av tilleggstjenestene som vil berike kjøreturen din, og vi har mange rimelige forsikringer du kan skaffe deg for ekstra trygghet. Har du installert vår app for smarttelefon, kan du velge bilmodell ved utlevering, som for eksempel BMW 420 eller minibussen Mercedes Vito. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Würzburg

Würzburg er et viktig senter for kunst i denne delen av Tyskland, med et bysentrum som er fullt av opplevelser og sjarmerende gater. Se Würzburg-residensen som regnes som et av de flotteste palassene i Europa, og som har over 300 rom. Bak palasset finner du også flotte hager. Marienberg festning byr på mye historie og vakker utsikt over Würzburg, og om sommeren er det mange vinfestivaler her. Kjør også rundt i bykjernen og se de flotte bygårdene, eller få deg en smakebit av tysk matkultur av de mange spisestedene. Sixt vil med glede ordne med en leiebil i Würzburg så det blir enkelt for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service