Bilutleie
Weimar
Kollaps
Tyskland // Weimar
Endre personlige detaljer

Leiebil i Weimar: Sixt Bilutleie Online

Med bilutleie i Weimar har du et strålende utgangspunkt for å se mye av delstaten Thüringen som er kjent for sitt åpne landskap. Sixt har over 100 års erfaring på markedet, og dermed vil du være i sikre hender når du skal leie bil i Weimar i det sentrale Tyskland. I vår bilpark kan du velge blant kjøretøy som passer for alle anledninger, nemlig 4x4 med godt veigrep, familiebiler til allmenn bruk, luksusmodeller for den kresne eller minibusser så det ikke blir trangt om plassen. Du får fri kjørelengde med de fleste av våre modeller, slik at du kan utforske området uten å tenke på avstandene, og tredjepartsforsikring er alltid et kjærkomment ekstragode.

 
 • Weimar

  Sixt Bilutleie
  Schubertstr. 13a
  99423 Weimar

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Weimar?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Weimar og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan for eksempel bestille nyttige oppgraderinger som ekstra sjåfør og dieselmotor, og navigasjonssystem er alltid nyttig å ha når du besøker et nytt land. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tenker på timeplanen til kundene våre ved å tilby muligheten for å levere tilbake leiebilen etter avtale også utenom filialens offisielle åpningstider.

Se mye vakker arkitektur med leiebil i Weimar

Weimar har kun 70 000 innbyggere, men kan likevel skryte av å ha 20 museer dedikert til både kunst og historie. Kjør til Belvedere like sør for byen, der du finner et sommerslott og en flott park der du kan nyte roen. På Anna Amalia bibliotek finner du mye interessant kunst i unike omgivelser, og i Weimar bysentrum kan du ta turen innom en av de mange koselige kaféene. Det går raskt å kjøre fra Weimar til Erfurt, som har en av de best bevarte middelalderbyene i hele Tyskland. En leiebil i Weimar gir deg straks mange flere muligheter, og Sixt vil med glede ordne det for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service