Bilutleie
Villingen-Schwenningen
Kollaps
Tyskland // Villingen-Schwenningen
Endre personlige detaljer

Leiebil i Villingen-Schwenningen: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Villingen-Schwenningen har alt du trenger for en helhetlig opplevelse i Baden-Württemberg i det sydvestlige Tyskland. Med våre priser og en bilpark med modeller fra kun de mest anerkjente leverandørene har vi det du måtte trenge for et vellykket opphold. Du finner en av våre filialer sentralt plassert i bysentrum, like ved Villingen-Schwenningen sentralstasjon. Her kan du velge den kategorien som måtte passe best for ditt reiseformål, enten det er familiebiler, minibusser, 4x4 eller luksusmodeller. Fri kjørelengde kommer med samtlige kjøretøy og lar ikke avstander bli en begrensning, og gratis ombooking er godt å ha dersom det blir forandring i planene.

 
 • Villingen-Schwenningen
  Sebastian-Kneipp-Straße 50
  78048 Villingen-Schwenningen

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Villingen-Schwenningen

  Sixt Bilutleie
  Sebastian-Kneipp-Straße 50
  78048 Villingen-Schwenningen

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Villingen-Schwenningen?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Villingen-Schwenningen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi har mer enn bare pålitelige kjøretøy til din disposisjon, ettersom du også kan velge nyttige oppgraderinger for en mer berikende kjøretur. Bestill for eksempel navigasjonssystem, dieselmotor for mindre drivstoffutgifter eller barnesete så alle kan sitte godt. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Etter avtale har vi døgnåpen tjeneste for innlevering av leiebilen.

Hva du kan få med deg med leiebil i Villingen-Schwenningen

Villingen-Schwenningen ligger i svært landlige omgivelser helt sør i Tyskland, og bykjernen er svært frodig og grønn. Besøk gjerne Fransiskanermuseet som viser hvordan munkene har levd opp gjennom historien, og utenfor Villingen-Schwenningen ligger store skogområder som har vært til inspirasjon for brødrene Grimms eventyr. Kjør også mellom de tradisjonelle markedsplassene der du kan gjøre et kupp i de mange salgsbodene. Det sørlige Tyskland ligger for dine føtter med leiebil i Villingen-Schwenningen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service