Bilutleie
Usedom
Kollaps
Tyskland // Usedom
Endre personlige detaljer

Leiebil Usedom: Sixt Bilutleie online

På øya Usedom i Østersjøen, der Tyskland deler grense med Polen, ligger alt til rette for fine utflukter både på sommer- og vintertid. Sixt-stasjonen i Usedom Heringsdorf på tysk side av grensen har et rikt utvalg av de aller nyeste bilmodellene, i både budsjett og luksusutgaver. Velg din favoritt blant sedaner, stasjonsvogner eller SUV/4x4, der en av våre robuste leiebiler vil klare brasene en vindfull vinterdag over sanddynene. Eller hva med å la deg forføre av en smekker sportsbil eller cabriolet, dersom du velger å benytte Usedom-øya som sommerferieparadis?

 
 • Neubrandenburg

  Sixt Bilutleie
  Demminer Str. 43
  17034 Neubrandenburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Usedom?

Klikk deg inn på lenkene ovenfor for å få en nærmere oversikt over hvilke bilkategorier og ekstragoder vi tilbyr i Usedom. Vi har stasjon på den lille Usedom Heringsdorf flyplass (HDF), som har flyvninger fra andre tyske byer. Berlin er den nærmeste flyplassen med internasjonale ruter. Både utlevering og innlevering er mulig 24 timer i døgnet. Utleiepris inkluderer tredjepartsforsikring og fri kjørelengde, med unntak av for enkelte modeller. Skal du ut i ukjent terreng, kan vi også utvide med navigasjonssystem. Sixt bilutleie kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva kan du oppleve med leiebil i Usedom

Denne idylliske øya i Østersjøen tar deg ut på eventyr både sommer og vinter. Et hyggelig reisemål kan være den lille byen Ahlbeck på nordkysten eller den mer folksomme polske havnebyen Swineünde. Med en robust leiebil fra Sixt bilutleie kan du feste kanoen på taket og legge ruten om humpete kjerreveier over den gressdekte øya. En god 4x4 sparker godt ifra når du finner den ideelle stranden å sjøsette kanoen på for en padletur på vindstille hav. Øya kan være spennende også om vinteren, når man må trosse kulde og is og sette sin lit til en driftssikker leiebil fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service