Bilutleie
Trier
Kollaps
Tyskland // Trier
Endre personlige detaljer

Leiebil Trier: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Trier! Her hos oss finner du et bredt utvalg av forskjellige kjøretøy i alle prisklasser. Blant våre leiebiler i Trier finner du tøffe sportsbiler som du kan kose deg på autobahn med, eller robuste stasjonsvogner og SUV-modeller for deg som planlegger å oppleve naturen rundt Moseldalen. Vår bilutleie i Trier leverer akkurat det du trenger, når du trenger det, og vi kan enkelt nås med buss samtidig som vi ikke er langt unna togstasjonen Trier Süd. Dette gjør det veldig enkelt for deg som har planlagt å leie bil i Trier.

 
 • Spangdahlem (on Military Base)

  Sixt Bilutleie
  Exchange Mall, Building no 570
  54529 Spangdahlem

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Trier

  Sixt Bilutleie
  Ottostr. 6
  54294 Trier

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hos Sixt finner du alt du trenger når du leier bil i Trier

Tyskland er et land som bare må oppleves med bil, og hos oss finner du alt du trenger for å gjøre denne opplevelsen så avslappet og fleksibel som mulig. Du kommer kanskje til å tilbringe mye tid i leiebilen din, og derfor er det viktig at du velger passende tilbehør når du bestiller en bil hos Sixt. Hos oss finner du et bredt utvalg av forskjellige tilleggstjenester som ubegrenset kjørelengde og GPS installert etter avtale. Dessuten trenger du ikke ta med barnesete, for hos oss er det mulig å bestille dette til de fleste bilmodellene. Vær oppmerksom på at vi bare kan garantere en bilkategori og ikke en spesifikk modell.

Kan vi friste med ferie i Trier og omegn?

Når du skal på ferie til Tyskland, er Trier et naturlig valg. Dette er en veldig vakker og spesiell by som har en lang historie. Her kan du for ekspempel finne gamle ruiner fra den gang romerne okkuperte området, eller du kan gå i fotsporene til Karl Marx som ble født i denne vesttyske byen. Området rundt Trier er også verdt å utforske, og spesielt Moseldalen er et vakkert område med vingårder og bølgende daler som inviterer til friluftsliv. Turen bør gå gjennom Bernkastel før du nyter den flotte naturen langs bredden av Moselelven.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service