Bilutleie
Suhl
Kollaps
Tyskland // Suhl
Endre personlige detaljer

Leiebil Suhl: Sixt Bilutleie online

Suhl er en liten by i Tyskland, men selv her finner du en Sixt-stasjon! Vi passer på at du har tilgang på mange forskjellige bilmodeller ved vår bilutleie i Suhl. Her finner du et bredt utvalg av forskjellige kjøretøy, og vi gleder oss over å tilby både sportsbiler, varebiler og SUV-modeller til deg som vurderer å leie bil i Suhl. Kan vi friste med en flott coupé som du kan bruke for å utforske området rundt denne delen av Thüringen? Ved vår stasjon finner du bilmodeller for alle behov.

 
 • Zella-Mehlis

  Sixt Bilutleie
  Am Köhlersgehäu 63
  98544 Zella-Mehlis

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Komfortabel med leiebil i Suhl

Når du leier bil i Suhl, er du perfekt rustet for en tur på den tyske autobahn. For å gjøre opplevelsen så spennende og behagelig som mulig tilbyr vi mange ekstratjenester. Du kan for eksempel leie en bil i Suhl som er utstyrt med automatgir, noe som gjør kjøringen på motorveien mer avslappet. Hos Sixt i Suhl finner du også forskjellige muligheter til å booke en bil med GPS, noe som gjør ferien eller jobbreisen i denne delen av landet litt mindre stressende for deg. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men du kommer garantert til å få en bil i din valgte kategori.

Hva med en rundreise i Thüringen med en leiebil fra Sixt?

Suhl ligger i den tidligere østtyske delstaten Thüringen i Tyskland, og her finner du en rekke spennende attraksjoner som du absolutt bør få med deg, Kanskje er du på jobbreise i området, men har tid til å ta deg en svipptur innom det verdenskjente julemarkedet i Erfurt? Det blir mulig dersom du leier bil i juletiden. Her kan du kose deg med en skikkelig gammel tysk by som har mange vakre bygninger å by på. Dersom du er på tur med familien, kan du også sjekke Thüringer Wald som ligger rett ved Suhl. Her finner du flotte naturopplevelser som hele familien kommer til å sette pris på.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service