Bilutleie
Straubing
Kollaps
Tyskland // Straubing
Endre personlige detaljer

Leiebil Straubing: Sixt Bilutleie online

Straubing ligger i rolige omgivelser rundt 100 kilometer fra hver av storbyene Nürnberg og München. Stedet er så heldig å ha den vakre elven Donau som nærmeste nabo, og dermed er landskapet grønt og frodig. Sixt bilutleie i Straubing er nøkkelen for å se det beste av området, siden det er sparsomt med kollektivtrafikk, og takket være veinettet i Tyskland vil du raskt kunne ta deg raskt frem i kjøretøyet ditt. I utvalget vårt finner du kategoriene sedan og stasjonsvogn for dagligdags bruk, kompaktbiler som bruker lite drivstoff, minibusser med ekstra mange seter, eller luksusmodeller av høyere kvalitet. Hva hindrer deg da i å leie bil i Straubing?

 
 • Straubing

  Sixt Bilutleie
  Heerstr. 90
  94315 Straubing

  Ma. - Fr.07:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.11:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Slik går du fram for å skaffe leiebil fra Sixt i Straubing

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Straubing og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Hvis du planlegger hovedsakelig langturer er det ideelt å velge Sixt. Vi inkluderer ubegrenset kjørelengde uansett kategori, og vinterdekk dersom det er snøsesong. Du kan levere inn kjøretøyet til det tidspunktet som måtte passe deg best etter avtale, og tredjepartsforsikring er medberegnet i prisen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Praktiske oppgraderinger som automatgir og ekstra fører vil kunne komme godt med på veiene i Tyskland.

Hva du kan få sett og gjort med leiebil i Straubing

Byggestilen i Straubing er noe helt for seg selv og vil gjøre inntrykk på deg, og bykjernen har en unik atmosfære takket være de trange gatene. Kjører du langs breddene til Donau vil du se mange elvebåter på farten med turister ombord, og landskapet rundt Straubing er veldig åpent og grønt. Dersom du ønsker å kjenne på storbyfølelsen kan kanskje en dagstur til München være aktuelt. Med en leiebil fra Sixt i Straubing har du mange muligheter.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service