Bilutleie
Stralsund
Kollaps
Tyskland // Stralsund
Endre personlige detaljer

Leiebil i Stralsund: Sixt Bilutleie Online

Med leiebil i Stralsund har du et perfekt utgangspunkt for å utforske den populære ferieøya Rügen helt etter eget ønske. Hos oss kan du velge blant kjøretøy i mange størrelser og, og prisene våre er svært konkurransedyktige. Velg blant familiebiler til dagligdags bruk, minibusser, 4x4 så du kommer frem på alle typer veiforhold eller en luksusmodell for deg som er ute etter noe helt spesielt. Ekstragoder som gratis kansellering og ombooking kommer godt med siden uforutsette ting kan dukke opp, og tredjepartsforsikring er også bra å ha for din sikkerhet. Sixt bilutleie i Stralsund er et ypperlig valg.

 
 • Stralsund

  Sixt Bilutleie
  Rostocker Chaussee 28
  18437 Stralsund

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Stralsund?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Stralsund og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ubegrenset kjørelengde følger med nesten alle modeller, og tilleggstjenester som barnesete og GPS kan du enkelt bestille for en billig penge. Vi gir kundene våre full fleksibilitet ved å ha døgnåpen tjeneste for både inn- og utlevering av kjøretøyet, fortrinnsvis etter avtale og mot et mindre ekstra beløp. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Unn deg en herlig ferie med leiebil i Stralsund

Stralsund ligger ved bredden av Østersjøen i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Herfra går det en bro over til Rügen, som er Tysklands største øy. Bysentrum i Stralsund er svært kompakt og proppfullt av elegant arkitektur, og St. Marienkirche er et storslått byggverk som ruver over gatenivå. Alter Markt er et stort torg der det ofte arrangeres markeder, og stedet fungerer som en naturlig møteplass for Stralsunds innbyggere. Det er også mange muligheter for strandliv ved Tysklands nordkyst, og benytter du deg av leiebil i Stralsund, finner du lett din egen badeplass.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service