Bilutleie
Solingen
Kollaps
Tyskland // Solingen
Endre personlige detaljer

Leiebil Solingen: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Solingen! Her hos Sixt finner du akkurat den bilen du trenger. Vi tilbyr et stort utvalg for deg som ønsker å leie bil i Solingen, og med våre leiebiler har du muligheten til å reise til byene i området uten å måtte vente på toget. Hos vår bilutleie i Solingen finner du en rekke forskjellige kjøretøy, og vi tilbyr blant annet raske sportsbiler for deg som skal til Düsseldorf i jobbsammenheng, eller hva med en SUV som rommer hele familien inkludert bagasje? Når du leier bil i Solingen, kan du velge akkurat den bilkategorien som passer for deg.

 
 • Solingen

  Sixt Bilutleie
  Wuppertaler Str. 126
  42653 Solingen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Trenger du tilbehør når du leier bil i Solingen?

Det er ikke alltid enkelt å forholde seg til veiene i Tyskland, og spesielt i området rundt Solingen i Ruhr kan man oppleve at det ikke er enkelt å finne frem. Heldigvis tilbyr vi mulighet for å bestille bil med GPS, for vi vet at det er viktig å ha et godt navigasjonssystem dersom man ønsker å reise fra by til by i dette området. Tilbudet vårt ender ikke her. Hos Sixt finner du blant annet leiebiler med fri kjørelengde, eller hva med å booke en bil med en tilleggstjeneste som garanterer at du får en bil med dieselmotor? Alt dette er mulig ved vår stasjon i Solingen!

Oppdag Nordrhein-Westfalen med en leiebil fra Sixt!

Den vestlige delen av Tyskland er fullstappet av spennende byer og opplevelser som både passer til ferieturer eller dersom du har litt ekstra tid mellom jobbmøtene. Solingen er byen som er kjent for sine barberblader, og her finner du også mange gode restauranter som venter på deg med god mat og klassisk tysk øl. Du kan også ta kjøre leiebilen inn til Düsseldorf dersom du kan tenke deg en shoppingtur i en av Tysklands mest eksklusive byer.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service