Bilutleie
Singen
Kollaps
Tyskland // Singen
Endre personlige detaljer

Leiebil Singen: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Singen! Denne flotte byen ligger i den sørlige delen av Baden-Württemberg og har stasjonen til Sixt praktisk plassert i industriområdet. Med en leiebil i Singen er du klar til å utforske det sørøstlige Tyskland, og hos oss har vi et stort utvalg av kjøretøy og flere ekstratjenester som sørger for å gi deg en god opplevelse. Vi har både romslige stasjonsvogner og SUV med god plass til både familie, bagasje og hund, samt mindre kompaktbiler for deg som reiser alene eller som par og vil komme deg raskt fra A til B.

 
 • Singen

  Sixt Bilutleie
  Marie-Curie-Str. 1
  78224 Singen

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Singen

Vi gjør det enkelt med bilutleie i Singen. Vi har mange forskjellige bilmodeller med topp moderne utstyr, og vi tilbyr også leiebil i Singen selv om du er under 25 år. Du kan også bestille GPS som ekstrautstyr på kjøretøyene hos Sixt, noe som gjør det enklere å navigere mens du er på farten. Husk at vi ikke kan garantere en spesifikk modell, men en utmerket bil fra din bestilte kategori kommer til å vente på deg når du ankommer. Vi sørger for stor fleksibilitet og tilbyr levering av leiebil 24 timer i døgnet %u2013 bare legg nøkkelen i safen. Enklere blir det ikke!

Oppdag Singen med egen leiebil fra Sixt

Singen er et flott sted for deg som ønsker å slappe av i en typisk tysk småby, og med en leiebil i Singen er du fri til å utforske de mange og flotte ruinene som byen er så kjent for. Og ingen tur til Singen er komplett uten en tur til fjellet Hohentwiel med den storslåtte festningen på toppen. Dette er den største festningsmuren i dagens Tyskland, og herfra tar du fantastiske bilder av byen og området rundt. En tur innom det arkeologiske museum hører også med, og hvorfor ikke kjøre den korte turen over til Konstanz som ligger ved Europas tredje største innsjø? Her får du også en herlig utsikt over alpene!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service