Bilutleie
Schwerin
Kollaps
Tyskland // Schwerin
Endre personlige detaljer

Leiebil Schwerin: Sixt Bilutleie online

Langt opp mot nord i Tyskland ligger den beskjedne byen Schwerin, som med rundt 1000 års historie bak seg har mye interessant å by på. Den har også en fin beliggenhet siden den befinner seg rett ved en stor innsjø, og du kan fint foreta dagsturer til byer som Lübeck og Hamburg med leiebilen fra Schwerin. Sixt har flere stasjoner spredt rundt i nærområdet, blant annet på Parchim flyplass (SZW) i sør og på Schwerin sentralstasjon. Vi tilbyr et utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til vanlig bruk, kompaktbiler som bruker lite drivstoff, robuste 4x4, luksusmodeller for ekstra komfort eller minibusser så det aldri blir plassmangel.

 
 • Schwerin

  Sixt Bilutleie
  Pampower Str. 5a
  19061 Schwerin

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du ordner med leiebil i Schwerin

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Schwerin og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi tilbyr gratis ombooking eller kansellering av bestillingen dersom noe uforutsett skulle skje før henting, og det kommer fri kjørelengde med våre fleste modeller så du kan bli godt kjent med det nordlige Tyskland. Andre ekstragoder som tredjepartforsikring fås også med på kjøpet, og vi anbefaler oppgraderinger som ekstra førertillatelse og navigasjonssystem. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Føl deg helt fri med leiebil i Schwerin

Det er mange idylliske små innsjøer spredt rundt i Schwerin, og i bykjernen finner du mange fine spisesteder du kan prøve. Kom deg til den imponerende domkirken som ruver over bygårdene, og Schwerin slott vil få deg til å ta frem fotoapparatet der det ligger på sin egen lille øy. Det tar litt under en time å kjøre til Hamburg som har landets nest største bysentrum, og Lübeck i nord har en praktfull gamleby som er kjøreturen verdt. Sixt bilutleie i Schwerin åpner mange dører for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service