Bilutleie
Schweinfurt
Kollaps
Tyskland // Schweinfurt
Endre personlige detaljer

Leiebil Schweinfurt: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Schweinfurt i nærheten av Frankfurt! Hos oss finner du et bredt utvalg av forskjellige bilmodeller og kategorier, noe som nesten gjør det vanskelig å bestemme seg for hvilken modell man skal velge, men vi hjelper deg gjerne med informasjon og veiledning. Vår stasjon ligger i nærheten av togstasjonen i Schweinfurt, noe som gjør oss til det perfekte utgangs-punket for deg som ser etter leiebil i denne delen av Tyskland. Hos Sixt tilbyr vi biler for alle behov, som praktiske stasjonsvogner for feriereiser, forskjellige luksusbiler for deg som leter etter en flott og rask bil du kan kose deg med på autobahn, eller raske og kompakte bilmodeller for deg som skal videre til Frankfurt i jobbsammenheng.

 
 • Schweinfurt Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Hauptbahnhofstr. 11
  97424 Schweinfurt

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 10:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ser du etter leiebil i Schweinfurt?

Hos Sixt kan du leie forskjellige bilmodeller med GPS, noe som gjør det enklere å navigere i nærområdet, eller dersom du ønsker å utforske området rundt nærliggende Frankfurt. Vi tilbyr også muligheten å leie bil i Schweinfurt for sjåfører under 25 år. Vær oppmerksom på at vi ikke kan ga-rantere deg en eksakt bilmodell, men hos oss får du alltid en modell i din valgte kategori.

Oppdag ukjente skatter med en av våre leiebiler i Schweinfurt

Området rundt Schweinfurt er fylt av spennende og nesten ukjente små skatter som man bare må oppleve, og dette lar seg enklest gjøre hvis du leier bil i Schweinfurt på stasjonen vår. Dette er en sjarmerende liten by i Tyskland som inviterer til å la bilen stå mens du utforsker alle severdighe-tene, som den historiske bymuren eller den flotte gamlebyen med sine mange shoppingmuligheter. Med eget kjøretøy kommer du deg også raskt til jobbmøtet i Frankfurt, og dersom du har litt tid, kan du jo kjøre autobahn til Bad Nauheim og gå i fotsporene til Elvis som var stasjonert her under sin militærtjeneste på femtitallet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service