Bilutleie
Saalfeld
Kollaps
Tyskland // Saalfeld
Endre personlige detaljer

Leiebil Saalfeld: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til Saalfeld og omegn, har du kommet til riktig nettsted, siden det ikke finnes en mer praktisk måte å forflytte seg rundt på enn med egen leiebil. Sixt bilutleie i Saalfeld er alltid på pletten for å utstyre deg med et pålitelig kjøretøy, og takket være vår lange erfaring vil du være i trygge hender. I utvalget vårt her er kategoriene kompaktbiler som ikke tar mye plass, praktiske familiebiler, 4x4, minibusser som har godt med seteplass, eller sportsbiler så du kan få litt spenning på motorveiene i Tyskland. Våre erfarne medarbeidere vil også sørge for at papirarbeidet blir raskt unnagjort.

 
 • Saalfeld

  Sixt Bilutleie
  Mittlerer Watzenbach 8 b
  07318 Saalfeld/Saale

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi skaffer en leiebil i Saalfeld for deg uten problemer

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Saalfeld og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får ubegrenset med kjørelengde inkludert, og dermed er det ingenting som står i veien for at du skal kunne utforske hver krik og krok av Saalfeld. Andre ekstragoder som tredjepartforsikring og vinterdekk følger også med. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Oppgraderinger som GPS for enkel navigasjon og ekstra førertillatelse vil kunne komme godt med og kan skaffes for en rimelig penge.

Hva du kan foreta deg med leiebil i Saalfeld

Midt i bykjernen i Saalfeld er det et veldig stort torg der du vil se mange bygårder i lyse farger og byens innbyggere som treffer hverandre på dette møtepunktet. Du vil finne mye flott å se på hvis du foretar deg rekognoseringsturer i dette området av Tyskland, med mange grønne daler og skogområder du kan komme nærmere innpå. I naturområdet Uhlstädter Heide like mot nordøst vil du komme over mange småsamfunn, så mange opplevelser venter deg når du leier bil i Saalfeld.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service