Bilutleie
Rendsburg-Büdelsdorf
Kollaps
Tyskland // Rendsburg-Büdelsdorf
Endre personlige detaljer

Leiebil i Rendsburg-Büdelsdorf: Sixt Bilutleie Online

Nesten helt i det nordlige Tyskland finner du Sixt sin stasjon for bilutleie i Rendsburg-Büdelsdorf. Vi har blant de laveste prisene på markedet og en bilflåte som vi er stolte av. Velg blant familiebiler til allmenn bruk, minibusser dersom dere kommer i gruppe eller premiummodeller for en unik kjøreopplevelse. Som ekstragoder får du blant annet air condition og tredjepartforsikring medberegnet i prisen, samt vinterdekk dersom det er sesong for dette. Skal du ha en leiebil i Rendsburg-Büdelsdorf, finner du det du trenger hos oss.

 
 • Rendsburg-Buedelsdorf

  Sixt Bilutleie
  Hollerstr. 78
  24782 Büdelsdorf

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Rendsburg-Büdelsdorf?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Rendsburg-Büdelsdorf og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi har en lang rekke oppgraderinger du kan bestille for å skreddersy kjøretøyet til din situasjon, som dieselmotor, navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse som du vil få god nytte av. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Med et kjøretøy perfekt tilpasset dine ønsker og behov, blir det en fornøyelse å forflytte seg rundt i Rendsburg.

Hva du kan oppdage med leiebil i Rendsburg-Büdelsdorf

Rendsburg-Büdelsdorf ligger i et område med kort avstand til både Nordsjøen og Østersjøen, og du kan foreta turer til Danmark som ligger bare en kort kjøretur mot nord. I øst finner du Kiel der du kanskje vil se nordmenn som ankommer med Kiel-fergen, og det er mange bademuligheter ved Østersjøens kystlinje. Kjør til Rendsburg transporteringsbro som frakter kjøretøy i en gondol over elven, og i sentrum av Rendsburg-Büdelsdorf finner du både museer og shoppingmuligheter. Det er også mange fine grøntområder i dette området der du kan slappe av. En leiebil i Rendsburg-Büdelsdorf vil være helt ideelt for din ferie i Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service