Bilutleie
Pullach
Kollaps
Tyskland // Pullach
Endre personlige detaljer

Leiebil Pullach: Sixt Bilutleie online

Pullach ligger i de sørlige delene av forstedene til storbyen München, dermed har du sjansen til å få sett et av de flotteste byområdene i Tyskland og mye vakkert landskap. Sixt har mange stasjoner for bilutleie i Pullach slik at du aldri er langt unna å få hjelp fra oss, og vi har ingen irriterende skjulte kostnader som ligger og lurer. I utvalget vårt finner du kategoriene familiebiler til vanlig bruk, kompaktbiler så det blir lave drivstoffutgifter og lett å parkere, 4x4 hvis du vil ha godt veigrep, minibusser for dere som er mange på reise, eller luksusbiler hvis du vil ha et ekstra solid kjøretøy. Vi ordner med alt som skal til for deg som vil ha en leiebil i Pullach.

 
 • Munich Pullach

  Sixt Bilutleie
  Zugspitzstr. 1
  82049 Pullach i. Isartal

  Ma.09:30 - 16:00
  Ti. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Slik bestiller du leiebil i Pullach

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Pullach og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er alltid inkludert fri kjørelengde, slik at München og Pullach-distriktet ligger helt åpent for deg. Kostnadsfri ombooking eller kansellering av bestillingen kan lett ordnes. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Med ekspresskranken vår vil du raskt befinne deg bak rattet etter oppmøte, og tredjepartsforsikring er alltid medberegnet i prisen. Siden vi har kunder med ulike ønsker og behov tilbys det også praktiske oppgraderinger som navigasjonssystem og automatgir.

Slå deg løs med leiebil fra Sixt i Pullach

München er en av de mest populære byene i Tyskland, og spesielt når det er Oktoberfest yrer byen av folkeliv og fest. Siden Pullach ligger langt sør i landet er det ikke langt til fjellene som tilhører Alpene hvor du finner Tysklands høyeste topper, og alpindestinasjoner er det mange av. For ekstra fine naturopplevelser kan du ta turen like mot sør til innsjøen Starnberger, med flere fine landsbyer som ligger ved breddene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service