Bilutleie
Passau
Kollaps
Tyskland // Passau
Endre personlige detaljer

Leiebil Passau: Sixt Bilutleie online

I dette sørøstre hjørnet av den tyske delstaten Bayern dominerer elvene Donau og Inn, der de kryssende løpene har vårflom som et gjentagende resultat. Passau grenser mot både fjellene i Østerrike på den ene siden og de spektakulære tsjekkiske skogene på den andre siden. Med leiebil fra Sixt vil du virkelig kunne få en grensesprengende opplevelse med utgangspunkt i Passau. Du velger mellom en lettkjørt kategori om du er på lavbudsjett, eller en påkostet leiebil i premiumklassen om du ønsker mer komfort, Sixt leverer det alternativet innenfor kategoriene sedan og stasjonsvogn som passer deg best.

 
 • Passau

  Sixt Bilutleie
  Bahnhofstr. 40
  94032 Passau

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Passau?

Klikk på linkene ovenfor for å få en bedre oversikt over hva vi kan tilby av bilkategorier og ekstragoder i Passau. Nærmeste flyplass er Linz (LNZ) i Østerike, 108 km unna. München (MUC) er også et alternativ. Det er gode togforbindelser fra München til Passau. Med leiebil fra Sixt i Passau har du ubegrenset antall kilometer på alle modellene i vår oppdaterte bilpark, utenom varebilene. GPS er også inkludert på de fleste modeller. Du får også tredjepartsforsikring, og ekstra sjåfør er tilgjengelig dersom du foretrekker en kjøreøkt mindre.

Hva du kan oppleve med leiebil i Passau?

Passau kalles barokkens dronning, og er en utømmelig kilde til kulturelle tilbud med sin beliggenhet i det tyske lavlandet i Bavaria. Her finner du St. Stephens katedral med verdens nest største orgel. En romslig leiebil kan ta deg ut til Oberhaus fort, et av Tysklands mest besøkte severdigheter. Ønsker du fysiske utfordringer, kan du søke friheten i en kano ute på elven som strekker seg helt til Wien, eller stoppe leiebilen for en liten rast på en av de hjertevarme landkroene. Eller hva med å laste sykkelen på en av våre robuste stasjonsvogner og sette kursen mot alpene? Med Passaus nærhet til byene Salzburg, München og Linz ligger alt vel til rette for å skape en eventyrlig opplevelsestur med en leiebil fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service