Bilutleie
Paderborn
Kollaps
Tyskland // Paderborn
Endre personlige detaljer

Leiebil i Paderborn: Sixt Bilutleie Online

Har du tenkt å skaffe deg en leiebil i Paderborn, trenger du ikke å lete lenger. Sixt bilutleie har nemlig ekstra gode tilbud på kategorier som dekker ethvert reisebehov, og vi er en av de eldste forhandlerne i bransjen. I vårt utvalg av kjøretøy kan du velge blant minibusser med ekstra mange seter, 4x4 som ligger godt på veien, luksusmodeller for deg som ønsker en unik opplevelse eller alminnelige familiebiler til praktisk bruk. Vinterdekk kommer med samtlige modeller og er ekstra trygt når det er snø på veiene, og tredjepartsforsikring viser at vi alltid tenker på kundenes sikkerhet.

 
 • Paderborn

  Sixt Bilutleie
  Frankfurter Weg 45
  33106 Paderborn

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Paderborn?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Paderborn og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Navigasjonssystem og automatgir vil gjøre bilturen i Paderborn mye mer bekvem, og barnesete gjør at den lille også sitter trygt. Dette kan du bestille for små ekstrabeløp, og du kan se alle oppgraderingene som er tilgjengelige her på våre oversiktlige nettsider. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi er også til stede på Paderborn flyplass (PAD) for alle som ankommer Nordrhein-Westfalen i det vestlige Tyskland med fly.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Paderborn

Paderborn ligger i et åpent område med mange landsbyer og småsamfunn spredt rundt omkring, og dermed er det mye spennende å utforske her i denne delen av Tyskland når du disponerer et eget kjøretøy. Paderborn katedral er et imponerende syn, og det samme gjelder byens kirke. Kjør ut av byen til Neuhaus slott som har mye historie bak seg, og for shoppingentusiaster anbefales Libori Galeri og Suedring. Du kan også foreta rundturer for å se koselige landsbyer — mye blir mulig med Sixt bilutleie i Paderborn.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service