Bilutleie
Oberhausen
Kollaps
Tyskland // Oberhausen
Endre personlige detaljer

Leiebil Oberhausen: Sixt Bilutleie online

Oberhausen ligger midt i Tysklands største byområde, og dermed ligger opplevelsene i kø når du har leiebil her. Sixt har et utvalg av kjøretøy som passer for både deg som kommer hit i jobbsammenheng og deg som er her på fritiden, med mange modeller fra vel anerkjente leverandører. Her kan du velge blant kategoriene kompaktbiler dersom du er her alene, familiebiler for normalbruk, minibusser så det blir plass til hele reisefølget, eller sportsbiler for deg som vil ha litt spenning. Siden vi er opptatte av å gi kundene våre godt med spillerom, kan du avtale å levere kjøretøyet tilbake uansett tidspunkt. Sixt bilutleie i Oberhausen hjelper deg med personlig transport!

 
 • Oberhausen

  Sixt Bilutleie
  Im Lipperfeld 7
  46047 Oberhausen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi ordner lett med leiebil i Oberhausen for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Oberhausen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. De aller fleste modellene kommer med fri kjørelengde, siden det er mye å få med seg her i Tysklands mest befolkede område, og air condition er alltid installert. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det kommer vinterdekk påmontert hvis du er her i vintersesongen, og praktiske tilleggstjenester som GPS anbefales når du kjører rundt i asfaltjungelen.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Oberhausen

Det tar bare noen få minutter å komme seg til AQUApark Oberhausen der hele familien kan ha det moro, og Legoland Discovery Centre vil også bli en hit for de små. Her i Oberhausen ligger filialen vår nesten vegg i vegg med kjøpesenteret centrO, der du gjerne kan tilbringe hele dagen. Parkområdet Gehölzgarten Ripshorst gir deg også et fint avbrekk fra storbyen. Med leiebil i Oberhausen kan du også på kort tid komme deg til byer som Düsseldorf og Dortmund. Bare ring eller bestill her på nettsidene våre, så gjør vi alt klart.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service