Bilutleie
Nordhausen
Kollaps
Tyskland // Nordhausen
Endre personlige detaljer

Leiebil Nordhausen: Sixt Bilutleie online

Det er flere ting å ta hensyn til når du skal velge leiebil, men vi tør påstå at Sixt bilutleie i Nordhausen vil innfri de fleste forventningene dine. Vi er nemlig en av de eldste og største leiebiltilbyderne i bransjen, og utvalget vårt av kjøretøy passer enten dere er mange eller få. Nordhausen ligger i et område med mye villmark, og derfor kan det være lurt å velge en firehjulstrekker hvis du skal på utforskingsturer. Videre tilbyr vi kompaktbiler, brukervennlige familiebiler, premiummodeller av høyere kvalitet eller minibusser med ekstra mange seter. Du vil bli godt kjent med Nordhausen når du benytter deg av oss.

 
 • Nordhausen

  Sixt Bilutleie
  Hallesche Str. 53
  99734 Nordhausen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi ordner med leiebil i Nordhausen for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Nordhausen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan uten problemer levere kjøretøyet tilbake når det enn måtte passe deg, og gratis ombooking eller kansellering gir vi alltid muligheten til å gjøre avtale om. Videre tilbyr vi oppgraderinger som automatgir for enklere kjøring og GPS for enkel navigasjon. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Spør gjerne også våre erfarne medarbeidere om hva som enn måtte ligge deg på hjertet.

Det er mye å oppleve med leiebil i Nordhausen

Nordhausen har et fint lite bysentrum med klassiske bygårder, og i parken Promenade ligger den flotte Neptun-fontenen. Rett nord for Nordhausen ligger det nydelige naturområdet Rüdigsdorfer, og du kan foreta spaserturer langs innsjøene like sørøst for byen. Lenger mot nord ligger mye villmark som du ikke finner mye av i Tyskland, for eksempel naturparken Südharz der du kan nyte roen. Motorveien 38 passerer forbi like sør for Nordhausen og tar deg raskt av gårde hvis du vil se mer av denne regionen i Tyskland. Velkommen til å leie bil i Nordhausen!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service