Bilutleie
Neustadt a.d. Weinstraße
Kollaps
Tyskland // Neustadt a.d. Weinstraße
Endre personlige detaljer

Leiebil Neustadt a.d. Weinstraße: Sixt Bilutleie online

Den gamle og vakre byen Neustadt an der Weinstrasse ligger mindre enn en times kjøretur fra de store byene Mannheim, Heidelberg og Frankfurt. Hos Sixt bilutleie i Neustadt an der Weinstrasse har vi et utvalg av kjøretøy fra anerkjente produsenter, enten du ønsker å bestille en stasjonsvogn som rommer både barn, bagasje og hund, eller en SUV eller varebil om du trenger litt ekstra plass. Vi tilbyr også kompaktbiler for single eller til dere som reiser som par. Oppdag dette vakre området av Tyskland med ditt eget kjøretøy når du leier bil i Neustadt an der Weinstrasse.

 
 • Neustadt a.d. Weinstraße
  Mussbacher Landstraße 21
  67433 Neustadt a.d. Weinstraße

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Neustadt a.d. Weinstraße

  Sixt Bilutleie
  Mussbacher Landstraße 21
  67433 Neustadt a.d. Weinstraße

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt har tilbehøret du trenger til leiebilen!

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Neustadt an der Weinstrasse og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse gjør det mer bekvemt å kjøre rundt til de mange årlige vinfestivalene som dette området av Tyskland er så kjent for. Det er alltid air condition installert i bilene våre, noe som er ideelt da Neustadt an der Weinstrasse er kjent som en av Tysklands varmeste byer med temperaturer rundt 30-35 grader om sommeren!

Oppdag denne tyske perlen med Sixt

Med leiebil i Neustadt an der Weinstrasse kan du utforske byen og de historiske attraksjonene som dette området av Tyskland har å by på. Byen er et flott sted for shopping og for å smake ekte tyske saltkringler og deilige berlinerboller. En liten kjøretur utenfor byen finner du Hambacher slott, som anses som selve fødestedet til det tyske demokratiet. Med en leiebil i Neustadt an der Weinstrasse kan du også kjøre til den vakre byen Heidelberg med det berømte universitetet og et slott som vil ta pusten fra deg. Du må ikke glemme å utforske områdene rundt byen, for her er det mye å se!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service