Bilutleie
Neumuenster
Kollaps
Tyskland // Neumuenster
Endre personlige detaljer

Leiebil Neumuenster: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Neumünster i Tyskland! Denne vakre byen ligger midt i hjertet av Schleswig-Holstein og er et flott utgangspunkt for deg som ønsker å utforske dette flotte området med leiebil. Vår bilutleie i Neumünster har som mål at du finner den beste leiebilen for deg og dine behov, enten du trenger en praktisk kompaktbil på jobbreisen eller en stasjonsvogn som rommer både familie og bagasje. Sixt har et bredt utvalg av kjøretøy i hvert prissegment for deg som ønsker en egen leiebil i Neumünster.

 
 • Neumünster

  Sixt Bilutleie
  Kieler Str. 31
  24534 Neumünster

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt tilbyr mange ekstratjenester

Sixt tilbyr alltid mange ekstratjenester, og for å gjøre turen så behagelig som mulig har leiebilen alltid fri kjørelengde og air condition, samt muligheter for ekstra forsikringer utover de som allerede er inkludert. Vi tilbyr også ekstra førertillatelse, navigasjonssystem og leiebil for deg som er under 25 år. Husk at vi ikke kan garantere en spesifikk modell, men en bil i din valgte kategori venter på deg når du ankommer en av våre stasjoner i Neumünster.

Opplev Neumünster med Sixt

Med en leiebil i Neumünster har du en flott mulighet til å oppleve dette spennende området av Tyskland. Neumünster er en by som er kjent for sine mange shoppingmuligheter, med flere outlets som tilbyr rimelige priser på merkeklær. Du kan også ta med barna i dyrehagen, eller hvorfor ikke fylle opp leiebilen med det du trenger for en dagsutflukt i naturparken Aukrug som ligger like ved? Liker du hester, bør du absolutt ta deg en tur til Neumünster Pferdestad der du finner en verden av hesteoppdrett og ridning. De som elsker astronomi, bør besøke det anerkjente astronomiske observatoriet der man kan beundre stjernehimmelen i vakre omgivelser. Med en leiebil i Neumünster er det enkelt å utforske dette innholdsrike området som har noe for enhver smak!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service