Bilutleie
Munster
Kollaps
Tyskland // Munster
Endre personlige detaljer

Leiebil i Münster: Sixt Bilutleie Online

Sixt har gode tilbud deg til deg som ønsker leiebil i Münster, som ligger en knapp times kjøring nord for Tysklands største industriområde, det såkalte Ruhr-området. Den tyske autobahnen er blant verdens mest moderne veinett, og med våre kjøretøy er du sikret trygg transport dit du måtte ønsker. I utvalget vårt finner du sedan og stasjonsvogn, 4x4 for alle slags veiforhold, minibusser for deg med stort reisefølge eller luksusmodeller dersom du vil ha noe ekstra komfortabelt. Vi har filial for bilutleie på Münster sentralstasjon og i sentrum, slik at vi aldri er langt unna, og du kan enten møte opp spontant eller forhåndsbestille over nett eller telefon.

 
 • Münster

  Sixt Bilutleie
  Albersloher Weg 198
  48155 Münster

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Oppgrader din leiebil i Münster

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Münster og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du får fri kjørelengde med de fleste av våre modeller, slik at du slipper å tenke på avstandene i Tyskland, og venter du med betaling til oppmøtet, kan du også nyte gratis ombooking ved behov. Oppgraderinger som ekstra forsikring eller navigasjonssystem for enkel fremkommelighet i Münster kan bestilles for lave ekstrabeløp. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Ting du kan se og gjøre med leiebil i Münster

Münster i Nordrhein-Westfalen er som så mange tyske byer full av atmosfære og stilig arkitektur, både i moderne og gammeldags stil. For den shoppingglade bør du kjøre til Prinzipalmarkt, et kjøpesenter som ligger i en rekke med klassiske bygårder, og det er flere flotte torg i Münster med salgsboder der du kan gjøre et røverkjøp. Kommunikasjonssenteret er et stort bibliotek med mye interessant lesestoff, og i Osterberg Park kan du svømme både innendørs og utendørs. En leiebil i Münster åpner mange dører for deg og ditt reisefølge.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service