Bilutleie
Mannheim
Kollaps
Tyskland // Mannheim
Endre personlige detaljer

Leiebil i Mannheim: Sixt Bilutleie Online

Mannheim ligger i delstaten Baden-Württemberg i det sydvestlige Tyskland, i nærheten av noen av de største byene i landet, og dermed er en leiebil fra Sixt perfekt for deg som kommer hit i jobbsammenheng. Vi har over 100 års erfaring med å levere gode kundeopplevelser, og vi har en bilflåte med kjøretøy for enhver anledning. Fra utvalget vårt kan du bestille 4x4, familiebiler med god plass, luksusmodeller for deg som vil ha noe spesielt eller minibusser for storfamilien. Vi har en stasjon for bilutleie på Mannheim lufthavn (MHG) dersom du ankommer med fly, og flere av våre stasjoner er strategisk plassert i sentrum av Mannheim.

 
 • Mannheim Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Willy-Brandt-Pl. 17 (im Hbf.)
  68161 Mannheim

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Mannheim Neckarau 24h

  Sixt Bilutleie
  Innstr. 6-8
  68199 Mannheim

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Våre tjenester for leiebil i Mannheim

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Mannheim og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Alle våre modeller kommer med tredjepartforsikring for ekstra sikkerhet, og air condition blir alltid hyppig brukt. Du kan bestille oppgraderinger som navigasjonssystem som er svært praktisk når du besøker større byer i Tyskland, og barnesete til minsten gjør at alle kjører trygt. På de fleste av våre sentrumstasjoner kan du velge deg modell ved hjelp av vår app for smarttelefon ved utlevering. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Enkel sightseeing med leiebil i Mannheim

Mannheim har over 300 000 innbyggere og er dermed av en by av betydelig størrelse i Tyskland, så du vil holde deg travelt opptatt med å få sett alt som er verdt å få med seg. Mannheim palass er en selvfølge å besøke, og Paradeplatz er et flott torg der du kan få med deg det yrende folkelivet. Fra sentralstasjonen er det en rask kjøretur til kongresshotellet Dorint, og det er mange muligheter for shopping i Mannheim sentrum. Byen ligger godt plassert mellom byene Stuttgart og Frankfurt, så du oppnår mange fordeler med å leie bil i Mannheim.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service