Bilutleie
Mainz
Kollaps
Tyskland // Mainz
Endre personlige detaljer

Leiebil i Mainz: Sixt Bilutleie Online

Dersom du er ute etter personlig transport i det vestlige Tyskland til en billig penge, står Sixt bilutleie i Mainz til tjeneste. Nyt godt av våre høyst overkommelige priser og varierte bilpark som består av kjøretøy fra anerkjente billeverandører. Kategoriene du finner i utvalget vårt er 4x4 for langturer, familiebiler til vanlig bruk, minibusser med ekstra mange seter eller luksusmodeller som gir deg ekstra kjørekomfort. De fleste av våre modeller kommer med ubegrenset kjørelengde, slik at du slipper å holde øye med kilometertelleren, samt vinterdekk dersom det er snø eller is på veiene.

 
 • Mainz City-Port
  Binger Str.19/Parkh. HBF
  55131 Mainz

  Ma. - To.07:30 - 16:00
  Fr.07:30 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Mainz City-Port

  Sixt Bilutleie
  Binger Str.19/Parkh. HBF
  55131 Mainz

  Ma. - To.07:30 - 16:00
  Fr.07:30 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Mainz?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Mainz og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan skaffe deg beskyttelse mot skader både på kjøretøyet og personer, og dieselmotor gjør at drivstoffkostnadene blir lavere. Navigasjonssystem og ekstra sjåfør bidrar til en mer bekvem kjøretur i Mainz, og du kan lett skaffe deg en leiebil på Mainz sentralstasjon, ettersom vår filial ligger like i nærheten. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tilbyr døgnåpen tjeneste for både inn- og utlevering av kjøretøyet etter avtale.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Mainz

Mainz er delt i to av den mektige elven Rhinen, og du kan fritt besøke begge sidene av byen med et eget kjøretøy til disposisjon. Her er mange interessante historiske steder å besøke, blant annet flere kirker og katedraler med mange års historie bak seg. Du kan lage din egen timeplan og kjøre rundt for å besøke byggverk som Jerntårnet, Marktbrunnen og Det naturhistoriske museet. Frankfurt am Main er Tysklands økonomiske senter og ligger kun en halvtimes kjøretur unna. Sixt ser frem til ditt oppmøte i Mainz.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service