Bilutleie
Lüneburg
Kollaps
Tyskland // Lüneburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Lüneburg: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Lüneberg i Tyskland som ligger perfekt lokalisert mellom elven Elbe og den populære naturparken i Lüneberg. Ved våre stasjoner for bilutleie i Lüneberg finner du et stort utvalg av forskjellige kjøretøyklasser, deriblant sedaner og stasjonsvogner som rommer både familie og hund, samt sportsbiler dersom du ønsker å kjenne vinden i håret ute på de tyske motorveiene. Med leiebil i Lüneberg har du et flott utgangspunkt om du ønsker å utforske denne historiske middelalderbyen, eller om du vil oppleve de flotte naturområdene som du finner like utenfor byen.

 
 • Lüneburg

  Sixt Bilutleie
  Vor dem Bardowicker Tore 25
  21339 Lüneburg

  Ma. - Fr.06:30 - 18:30
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Mange ekstragoder med leiebil fra Sixt

Ved våre stasjoner for bilutleie i Lüneberg finner du et stort utvalg av tilleggstjenester og ekstra tilbehør som gjør ferie- eller jobbturen til en smidig opplevelse. Vi tilbyr blant annet biler med GPS som gjør det enklere å navigere i byen og de omkringliggende områdene. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell, men en bil i din kategori kommer til å vente på deg når du ankommer. Ved å klikke på linken ovenfor får du mer informasjon om stasjonene våre i Lüneberg, begge lokalisert sentralt i byen, og der den ene er plassert rett ved togstasjonen.

Opplev Lüneberg med Sixt

Lüneberg og omegn byr på fantastiske opplevelser, og med egen leiebil fra Lüneberg er det lett å ta seg rundt. Dette er uten tvil en av de vakreste byene i Tyskland, og den har beholdt sin sjarmerende karakter fra middelalderen. Byen er kjent for sin saltproduksjon, noe man ser bevis på overalt. Lüneberg er en livlig universitetsby som faktisk har den største konsentrasjonen av puber i hele Tyskland! Med leiebil i Lüneberg kommer du deg også rundt til de mange lokale sportsbegivenhetene som er viktige aspekter ved byens kultur. Sixt sørger for at du kan oppleve denne unike byen til fulle, samt det flotte landskapet som omringer denne historiske perlen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service