Bilutleie
Lüdenscheid
Kollaps
Tyskland // Lüdenscheid
Endre personlige detaljer

Leiebil Lüdenscheid: Sixt Bilutleie online

Lüdenscheid har en veldig strategisk beliggenhet med industriområdet Essen i vest og mange naturområder og landsbyer mot øst. Dersom du disponerer en leiebil i Lüdenscheid, kan du dermed få med deg både urbane og landlige opplevelser, og Sixt er til stede for å hjelpe deg med å ordne et skreddersydd kjøretøy. Uansett om dere er mange eller få, har vi bilkategorier som vil passe deg som hånd i hanske, og modellene våre kommer fra høyt anerkjente fabrikanter. I Lüdenscheid har vi et utvalg kompaktbiler til gode priser, familiebiler til allmenn bruk, 4x4 som ligger godt på veien, romslige minibusser eller ekstra komfortable luksusmodeller.

 
 • Lüdenscheid
  Nottebohmstr. 1a
  58511 Lüdenscheid

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 11:00
  Helligdag12:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Lüdenscheid

  Sixt Bilutleie
  Nottebohmstr. 1a
  58511 Lüdenscheid

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 11:00
  Helligdag12:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du skaffer deg leiebil i Lüdenscheid

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Lüdenscheid og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får alltid muligheten til å kunne levere kjøretøyet tilbake til den tiden som måtte passe for deg, og siden ubegrenset kjørelengde også følger med de fleste kategorier, er det ikke mange begrensninger for deg. Du får tredjepartforsikring med på kjøpet, og oppgraderinger som GPS og barnesete kan bestilles ekstra for små beløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å få med seg med leiebil i Lüdenscheid

I Lüdenscheid vil du finne mange svingete veier siden hus og bygninger i byen har blitt tilpasset landskapet. Det er også kort vei fra stasjonen vår i Lüdenscheid til motorveien 45, slik at du har rask transport videre. Det tar ikke lang tid å komme seg til Essen som er Tysklands største byområde mot vest, og der kan du lett tilbringe hele dagen med utforsking. Sixt bilutleie i Lüdenscheid er klar til dyst for å hjelpe deg med ditt opphold i Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service