Bilutleie
Lübeck
Kollaps
Tyskland // Lübeck
Endre personlige detaljer

Leiebil i Lübeck: Sixt Bilutleie Online

Se om vi lever opp til vårt gode navn og rykte ved å skaffe deg en leiebil i Lübeck fra Sixt. Dersom du vil gjøre deg helt uavhengig av kollektivtrafikken, kan du benytte deg av våre pålitelige kjøretøy fra verdensledende leverandører. I utvalget vårt finner du familiebiler til dagligdags bruk, 4x4, minibusser eller luksusmodeller for ekstra komfort. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen og gir deg en tryggere biltur i Tyskland, og vi har flere inkluderte goder. Du finner en av våre stasjoner for bilutleie godt plassert ved Lübeck sentralstasjon slik at det skal bli enkelt å komme frem til oss.

 
 • Lübeck

  Sixt Bilutleie
  Bei der Lohmühle 5
  23554 Lübeck

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Lübeck?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Lübeck og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. GPS og ekstra sjåfør gjør bilturen rundt i Lübeck lettere og sparer deg for vanskelig navigasjon, og barnesete gjør at alle kan sitte trygt under bilturen. Få fullt utbytte av vår app for smarttelefon og velg deg modell ved utlevering — vi kan nemlig by på lekre modeller som BMW 520 og den stilige VW Golf. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hvorfor leie bil i Lübeck?

Lübeck er et paradis for deg som elsker arkitektur og byggestil fra Middelalderen. Denne havnebyen i Schleswig-Holstein var tidligere en Hansaby og har derfor fått sin velfortjente plass på UNESCOs verdensarvliste. Du kan kjøre rundt i Lübeck og ta innover deg atmosfæren og alle byggverkene som vil sende deg flere hundre år tilbake i tid. I nordøst kan du komme deg til kysten med mange muligheter for strandliv, og det tar knapt en time å komme seg til storbyen Hamburg i sørvest. Sixt bilutleie i Lübeck har alt du trenger og mer til for et spennende og komfortabelt opphold i Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service