Bilutleie
Ludwigshafen
Kollaps
Tyskland // Ludwigshafen
Endre personlige detaljer

Leiebil Ludwigshafen: Sixt Bilutleie online

Ludwigshafen er en del av et byområde som er splittet av Rhinen. På vestsiden ligger Ludwigshafen og på østsiden Mannheim. Dermed er det mange fine severdigheter du kan utforske med leiebil i Ludwigshafen, og Sixt har over 100 års erfaring i å ordne med personlige kjøretøy for sine kunder. I utvalget vårt har du kategoriene familiebiler til dagligdags bruk, kompaktbiler som sparer deg for drivstoff, minibusser der det blir plass til storfamilien, eller sportsmodeller som vil gi deg en ekstra god kjøreopplevelse på veiene i området. Sixt bilutleie i Ludwigshafen er det naturlige valget for den som vil oppleve natur og mennesker i hjertet av Tyskland.

 
 • Ludwigshafen

  Sixt Bilutleie
  Bruchwiesenstr. 1
  67059 Ludwigshafen

  Ma. - Fr.07:00 - 15:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Slik skaffer du deg leiebil i Ludwigshafen

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Koblenz og ekstratjenestene som er tilgjengelige. For deg som bare vil bevege deg rundt i byområdet går det helt fint med de mindre familiebilene, mens vi anbefaler litt større modeller med GPS for deg som vil langt av sted. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Det går fint å ordne med gebyrfri ombooking eller kansellering, og tredjepartsforsikring er alltid forhåndsbetalt. For ytterligere å minske stressfaktoren er det også mulig å gjøre en avtale om døgnåpen innlevering av kjøretøyet.

Noe av det som kan oppleves med leiebil i Ludwigshafen

Bykjernen i Ludwigshafen er oversiktlig med sine kvadratiske kvartaler, og kjøpesenteret Rathaus Center har alt hva hjertet kan begjære. Krysser du elven til Mannheim har du et enda større bysentrum som også er kvadratisk, og i de sørlige delene ligger naturreservatet Reißinsel hvor du kan nyte roen og freden. Familien vil kunne more seg i dyrehagen Wild Park Rheingönheim, og det er rimelig kjøreavstand nordover til Frankfurt som er en av Tysklands viktigste storbyer med et innholdsrikt og spennende bysentrum.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service