Bilutleie
Ludwigsfelde
Kollaps
Tyskland // Ludwigsfelde
Endre personlige detaljer

Leiebil Ludwigsfelde: Sixt Bilutleie online

Hvis du planlegger å reise til Ludwigsfelde i Tyskland i nærmeste fremtid, kan det være lurt å bestille en leiebil gjennom Sixt for å kunne reise rundt dit du selv ønsker. En leiebil i Ludwigsfelde gir deg det perfekte utgangspunktet når du vil utforske områdene i og rundt Berlin, og vi har et stort utvalg av alle kjøretøyklasser. Hos oss kan du leie både en praktisk kompaktbil som frakter deg raskt fra A til B, eller en stor og komfortabel stasjonsvogn eller minibuss som rommer hele familien. En leiebil i Ludwigsfelde gjør at du kan reise hvor som helst i byen eller i områdene rundt, uten å måtte tenke på buss- eller togtider.

 
 • Ludwigsfelde

  Sixt Bilutleie
  Am Birkengrund 21
  14974 Ludwigsfelde

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester i Ludwigsfelde

Ved vår bilutleie i Ludwigsfelde finner du et stort utvalg av tilleggstjenester og ekstra tilbehør som gjør ferie- eller jobbturen til en smidig opplevelse. For hva er vel mer behagelig enn å kjøre rundt på egenhånd med air condition og fri kjørelengde som alltid er inkludert? Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår bilutleie i Ludwigsfelde og tjenestene vi tilbyr. Sixt har også leiebiler for deg som er under 25 år. Vi garanterer at du får en leiebil i Ludwigsfelde i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelig ved ankomst.

Opplev Tyskland med Sixt

Den lille byen Ludwigsfelde ligger like sør for Berlin og er vakkert plassert i naturparken Nuthe-Nieplitz. Selv om byen er liten, kan den likevel by på sin egen industri, en god infrastruktur og ikke minst et spennende kulturliv. Her finner du også store internasjonale selskaper som Mercedes-Benz og Coca-Cola som har valgt å legge sine bedrifter til denne sjarmerende byen. Ludwigsfelde er et flott utgangspunkt om du ønsker å utforske områdene rundt Berlin, men ikke ønsker å bo inne i selve byen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service