Bilutleie
Lörrach
Kollaps
Tyskland // Lörrach
Endre personlige detaljer

Leiebil i Lörrach: Sixt Bilutleie Online

Sixt gjør det enkelt og rimelig å ordne med bilutleie i Lörrach. Vi har både effektiv service og priser som er svært lave, og tilbyr leiebiler som passer enten du er her i forbindelse med jobb eller som ferierende. I vårt utvalg finner du sedaner og SUV til normal bruk, minibusser med ekstra god plass eller premiummodeller for deg som verdsetter kvalitet. Fri kjørelengde er et ekstragode som alltid blir høyt verdsatt av våre kunder, og air condition gjør at du kan få den temperaturen i kupeen som passer deg.

 
 • Lörrach

  Sixt Bilutleie
  Gewerbestr. 6
  79539 Lörrach

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Våre tjenester for leiebil i Lörrach

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Lörrach og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Tilleggstjenester som dieselmotor og automatgir kan gjøre bilturen både mer bekvem og billigere, og navigasjonssystem gjør at du vil spare tid. Med vår app for smarttelefon kan du velge deg modell ved utlevering — kanskje en Audi A6 eller BMW 525 frister spesielt? Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Innlevering av kjøretøyet kan utføres etter avtale når det enn måtte passe deg.

Hva du kan gjøre med leiebil i Lörrach

Lörrach ligger nesten helt bortgjemt i det sørvestlige Tyskland, like ved landegrensene til Frankrike og Sveits. Fra Lörrach kan du dermed på kort tid få flere kulturinntrykk og se forskjellige byggestiler, og det er kjøreavstand til byer som Basel, Zürich og Mulhouse. Bruk kjøretøyet ditt til å besøke Belchen-fjellet og få nydelig utsikt over området rundt Lörrach, og kjører du langs bredden av Rhinen, vil du se mye frodig natur. Det er også verdt å besøke slottsruinene til Rötteln slott. Sixt vil med glede skaffe deg en leiebil i Lörrach til ditt opphold i Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service