Bilutleie
Lippstadt
Kollaps
Tyskland // Lippstadt
Endre personlige detaljer

Leiebil Lippstadt: Sixt Bilutleie online

Lippstadt ligger i de mer sentrale delene av Tyskland, og det er mye åpent og grønt landskap rundt byen. Det er heller ikke langt til Essen herfra, som er Tysklands største industriområde, så både urbane og landlige forhold venter deg når du leier bil i Lippstadt. I utvalget vårt av kjøretøy kan du velge mellom alt hva hjertet kan begjære av kategorier, siden vi er en av de største leiebiltilbyderne i bransjen. Her finner du nemlig familiebiler til dagligdags bruk, bensingjerrige kompaktbiler, SUV-modeller som har godt med plass, luksusbiler for den kresne eller varebiler dersom du kanskje har mye å frakte. Velkommen til Sixt bilutleie i Lippstadt!

 
 • Lippstadt

  Sixt Bilutleie
  Welserstr. 8
  59557 Lippstadt

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   15:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Lippstadt/Hella

  Sixt Bilutleie
  Delivery/Collection Service
  59557 Lippstadt

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffer du deg leiebil i Lippstadt?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Limburg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har flere stasjoner plassert på strategiske lokasjoner i Lippstadt, blant annet på byens flyplass (PAD) siden mange ankommer stedet med fly. Alle filialene har muligheter for døgnåpen innlevering av kjøretøyet, og tredjepartforsikring er alltid forhåndsbetalt av oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For et lite ekstrabeløp kan du bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra førertillatelse.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Lippstadt

Filialene våre i byen er plassert slik at det aldri blir langt til severdighetene, spesielt rådhusplassen med den store kirken og rådhuset er fine steder. Det florerer av gode spisesteder i Lippstadt sentrum, og det store parkområdet Grüner Winkel ligger i rolige omgivelser. Det tar under en time å komme seg fra Lippstadt til Essen, som er det mest folkerike området i Tyskland og byr på mange opplevelser. Hvis du føler for å se mer av Tysklands natur, kan du komme deg sørover til Arnsberger Wald nasjonalpark. Mange muligheter åpner seg når du benytter deg av Sixt bilutleie i Lippstadt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service