Bilutleie
Lindau
Kollaps
Tyskland // Lindau
Endre personlige detaljer

Leiebil i Lindau: Sixt Bilutleie Online

Med leiebil i Lindau kan du fritt utforske denne unike byen i delstaten Bayern som er både er lokalisert på fastlandet og en øy i Bodensjøen. Øyen er forbundet med en veibro. Sixt har et godt rykte i leiebilbransjen, og vår bilpark består av moderne kjøretøy som vil tilfredsstille de fleste behov. Her kan du velge mellom sedaner og stasjonsvogner til allmenn bruk, premiumbiler for deg som vil kjøre rundt i det sørlige Tyskland med stil, eller minibusser dersom dere reiser i gruppe. Du kan bli lommekjent med Lindau ettersom ubegrenset kjørelengde følger med alle våre leiebiler, og vinterdekk vil komme godt med dersom du er her i vintersesongen.

 
 • Lindau (Bodensee)

  Sixt Bilutleie
  Kemptener Str. 99
  88131 Lindau (Bodensee)

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ekstra goder med leiebil i Lindau

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Lindau og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi tilbyr blant annet ekstra forsikringsbeskyttelse for deg og kjøretøyet, noe du kan bestille for en rimelig penge, og GPS er alltid nyttig å ha når du skal navigere deg frem. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan møte opp i skranken, booke på de oversiktlige nettsidene våre eller snakke med vårt hyggelige team over telefon når du ønsker å bestille leiebil fra Sixt.

Fordelene med en leiebil i Lindau

Lindau kan nesten regnes som Tysklands svar på Venezia der den ligger svært vakkert til like ved og i Bodensjøen. Her kan du betrakte nydelig arkitektur hvor enn du beveger deg med kjøretøyet ditt, og du kan kjøre opp i åsene for å nyte praktfull utsikt over Lindau og området. Med leiebil i Lindau kan du uten problemer besøke både Østerrike og Sveits på én og samme dag, og langs Bodensjøen kan du utforske det frodige landskapet. Sixt bilutleie i Lindau ønsker deg et trygt og komfortabelt opphold i Bayern.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service